REKLAMI GEÇ

Atasay’dan şımartan yılbaşı kampanyası

Atasay’dan şımartan yılbaşı kampanyası

Atasay Kuyumculuk’un yılbaşı kampanyası, vereceğiniz hediyeyle sevdiklerinizi iki kez şımartmanızı sağlayacak. Atasay’dan 750 lira ve üzerinde alışveriş yapanlara “kar tanesi” kolye hediye.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2014 Perşembe, 09:00

2014’ü uğurlamaya kısa bir süre kaldı. Milyonlar, yeni umutlar ile yeni bir yıla “merhaba” demenin hazırlığını yapıyor. Herkesi yeni bir yılı karşılamanın heyecanı ve neşesinin sardığı günleri yaşıyoruz.

Tabii yeni bir yılı karşılamaya hazırlanırken, sevdiklerinizi farklı ve özel hediyelerle mutlu etmenin de telaşı yaşanıyor. Türk kuyumculuk sektörünün son üç kuşaktır birinci liginde yer alan Atasay Kuyumculuk, hem farklı hem de değerli bir hediye arayışında olanlara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

ic-2

KAMPANYA 31 ARALIK’A KADAR SÜRECEK
Sizde birbirinden eşsiz tasarımları ile yeni bir yılın umutlarına pırlantanın ışığını katmak, sevdiklerinizin yeni yılını pırlantadan altına, pek çok seçenekle kutlamak istiyorsanız Atasay mağazaları, 31 Aralık’a kadar devam edecek yılbaşı kampanyasıyla sizleri bekliyor.

ic-1

KAR TANESİ KOLYE HEDİYE
Uygun fiyatları ile herkesin yüzünü güldürecek olan Atasay, şık modellerden oluşan tasarımlarıyla bir kez daha hediye arayışındakilerin adresi konumunda. Yılbaşına kadar devam edecek kampanya kapsamında, alışverişini Atasay mağazalarındaki birbirinden şık ve değerli binlerce çeşit ürün arasından yapanlar, sevdiklerini iki kere şımartabilecek. Çünkü yılbaşı alışverişinde Atasay’ı tercih eden herkese 750 lira ve üzeri alışverişlerinde altın “kar tanesi” kolye hediye olarak verilecek.

Siz de yılbaşı alışverişleriniz için en yakın Atasay mağazasına uğrayıp, yeni yılda sevdiklerinize ışıltılı bir sürpriz yapın.

ic-3

NEREDE BU ATASAY?
Bu önemli markayı Denizlililerle buluşturan Yazıcılar Sarrafiye şubelerine vakit geçirmeden uğrayın. Denizli Bayramyeri Şubesi, Delikliçınar Şubesi, Forum Çamlık ve TerasParkm AVM’de hizmet veren Atasay Yazıcılar Sarrafiye’nin, İzmir’de Alsancak ve Egepark’ta da şubeleri bulunuyor. Ayrıntılı bilgi için vakit kaybeden 0 258 215 11 25 numaralı telefonu da arayabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı