REKLAMI GEÇ

Ayrıcalıklı bir yılbaşı galası için Saki

Ayrıcalıklı bir yılbaşı galası için Saki

Şüphesiz Denizli’nin en seçkin mekanlarından biri olan Saki Restoran’da yeni yılı karşılayacakları, unutulmaz bir eğlence, enfes bir mönü, kaliteli ve ayrıcalıklı bir gala programı bekliyor. Mekan, yemekli programları ana salonun yanı sıra VIP salonu ve Salon 2’de gerçekleştirirken, Saki Bar da doyasıya eğlenceyi tercih edenler için hazırlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2012 Çarşamba, 13:21

Advertorial

Saki Restoran. Denizli’nin ismiyle çok şeyi anlatan en seçkin mekanlarından biri. Bu yılbaşını gerçekten çok farklı ve unutulmaz kılmak istiyorsanız, işte tam size göre bir yılbaşı programı. Açıldığı günden bu yana hizmet kalitesi ve müşterilerine sunduğu ayrıcalıkla sürekli olarak gündemde olan Saki Restoran ve Bar, yılbaşına da damgasını vurmayı hedefliyor.

Saki Restoran, 3 ayrı salondaki yemekli galalarıyla yılbaşına hazırlanıyor. Seçkin mekan Ana Salon ve Salon 2’nin yanı sıra VIP Salon seçenekleriyle farklı alternatiflerle karşımıza çıkıyor. VIP’de özel beklentiler karşılanırken, geceyi Saki Restoran’da geçirecek olanlara, ana salonda Okan, Salon 2’de ise Mustafa şarkılarıyla eşlik edecek. Saki Bar ise yeni yıla DJ Güray ve Caner’in canlı performansıyla merhaba diyecek. Sürpriz hediyeler ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra gecenin finalinde müşterileri, sucuk ekmek partisi de bekliyor.

İŞTE YILBAŞI MÖNÜSÜ
Saki’de, Yılbaşı Gala mönüsü için hazırlanan masalarda soslu patlıcan, manço, kırma zeytin, mantar tarator, haydari, Arnavut ciğerinden oluşan serpme meze ve ortaya karışık salata yer alacak. Mekan ara sıcakları ise, yaprak ciğer, ısırgan otu ve paçanga böreği. Ana yemekte ise kestaneli pilav eşliğinde incik kebabı ve balık seçenekleri var.

Kaymak, ceviz eşliğinde kabak tatlısı ve veya dondurma eşliğinde sıcak irmik ise tatlı seçenekleri arasında. Tüm bunların yanı sıra mekan müşterilerine bu özel günde meyve, çerez, mısır, söğüş, kestane ikramında da bulunacak. Sınırsız yerli içkinin sunulacağı yılbaşı menüsünde final ise tuzlama.

SAKİ BAR’DA REZERVASYON İÇİN ACELE EDİN
Saki Bar’ın DJ Güray ve Caner’li yılbaşı programına da katılabilirsiniz. Ancak bu seçkin mekanın sınırlı sayıdaki özel yerleri için vakit geçirmeden rezervasyonunuzu yaptırmalısınız.

HEMEN ULAŞIN
Meclis Caddesi Koşu Yolu Başlangıcı No: 2’de hizmet veren Saki Restoran&Bar’a 0 258 373 73 45 ve 0 552 474 99 99 numaralı telefonları arayarak daha fazla bilgi edinin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı