REKLAMI GEÇ

Yeni yıla Tepecik Orkestrası ile girin

Yeni yıla Tepecik Orkestrası ile girin

Kentin yeni mekanı BlackPoint, ilk yılbaşı programında bombayı patlattı. Son dönemlerde adından sıkça bahsettiren müzik grubu Tepecik Senfoni Orkestrası, yılbaşı özel programı için Denizli BlackPoint’i seçti. Denizlihaber.com olarak BlackPoint yöneticilerine yılbaşı özel programının ayrıntılarını sorduk. İşte o detaylar

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2016 Cuma, 08:20

Henüz, açılmadan kentin en çok tartışılan mekanlarından biri oldu. Keza BlackPoint için Denizlihaber.com’un açılacağına dair haberi bile binlerce kişi tarafından okundu. Mazı Orman Ürünleri’nin yeni kuşak patronları Kıvanç ve Öğünç Mazı kardeşlerin Bezm-i Keyf’in yaratıcısı Sertaç Sarıaslan ile birlikte gerçekleştirdiği yatırım, 23 Aralık’ta hizmete giriyor.

Denizlihaber.com’un artık yılbaşı öncesi klasik haline getirdiği YILBAŞI ÖZEL sayfası nedeniyle, bu yeni mekanın patronlarının bir kez daha kapısını çaldık. Denizlihaber.com okurları için BlackPoint’in yılbaşı menüsünden programına kadar bütün detaylara ilişkin soruları, sizler için yönelttik.

YILBAŞININ EN İDDİALI MEKANLARINDAN
BlackPoint, hizmete girmesinden bir hafta sonrasına denk gelen yılbaşında en iddialı mekanlar arasında. İşte bu nedenle tepecek Senfoni Orkestrası ile yılbaşı özel programı için el sıkıştı. İzmir’in en çok tercih edilen guruplarından biri olan ve son zamanlarda adından sıkça bahsettiren grup, 2017’ye Denizli’nin yeni mekanı BlackPoint’te girecek.

ETKİNLİK 20’DE BAŞLIYOR
BlackPoint’te Yılbaşı Özel etkinliği saat 20.00’de başlayacak. Bu özel gece için sahnede Tepecik Senfoni Orkestrası, eğlenceyi gece boyunca en tepede tutarken, davetlilere yine özel bir menü eşlik edecek. O menü de ne mi var? Altta kırmızı etli menü söz konusu, ancak tercih etmeyenler için beyaz et de mevcut.

İŞTE DETAYLAR

BAŞLANGIÇLAR
-PEYNİR TABAĞI
-ŞAKŞUKA
-HAVUÇ TARATOR
-HAYDARİ

ARA SICAK
-YAPRAK CİĞER
-EGZOTİK BİBER SOSU EŞLİĞİNDE BÖREK DİLİMLERİ (ISPANAKLI PEYNİRLİ)
-PARMESANLI CEVİZLİ YEŞİL KIRMA SALATA

ANA YEMEK
-MANTARLI DİANA SOSLU TAKOZ BONFİLE
-KUŞ ÜZÜM FISTIKLI PİLAV

ATIŞTIRMALIK
-KARİDES
-CİPS

TATLI
-PANNA COTTA
-MEVSİM MEYVELERİ İLE

LİMİTSİZ YERLİ İÇKİ, KESİNTİSİZ EĞLENCE
Blackpoint, bu çok özel mönüsü ve Tepecik Senfoni Orkestrası’nın yanı sıra limitsiz yerli ve belli yabancı içkiler ve meşrubatla, davetlilerine kesintisiz eğlence sunacak.

PEKİ FİYATLARI NE?
BlackPoint’te bu özel gecenin fiyatları 200 TL’den başlıyor. Daha detaylı bilgi ve rezervasyon için vakit geçirmeden, 0 553 885 19 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

SOSYAL MEDYADA BLACKPOINT
f/blackpointdenizli
t/blackpointdenizli

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı