REKLAMI GEÇ

Büyük ikramiye için büyük hayaller

Büyük ikramiye için büyük hayaller

Büyük ikramiyesi 50 milyon lira olarak belirlenen Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’nin biletleri satışa sunuldu. Hayalleri zorlayan bu parayla neler yapılabileceğini hiç düşündünüz mü? Sizin için araştırdık.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2014 Cuma, 10:46

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi, büyük ikramiye talihlisine tam 50 milyon TL kazandıracak. Hayalleri hem süsleyen, hem de zorlayan bu büyük para, bilet satışlarına da ilgiyi artırıyor. Tam bilet 50 TL, yarım bilet 25 TL, çeyrek bilet de 12,5 liradan satılıyor. 50 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 kişiye 5 milyon lira, 1 kişiye 3 milyon lira, 1 kişiye 2 milyon lira, 1 kişiye 1 milyon lira ve 5 kişiye de 500’er bin lira ikramiye dağıtılacak.

Bilet alan herkesin bir hayali var. Kimisi çocuğuna güzel bir gelecek için bilet alırken kimisi de ev araba almak için talihli olmanın hayalini kuruyor.

50 MİLYON TL İLE NELER YAPILIR?
50 milyon lira 560 külçe altın, 83 bin 500 cumhuriyet altını, 345 bin çeyrek altın, 588 kilo bilezik alınabilir.

Denizli’nin gözde semtlerinden Servergazi’de 100 tane lüx daire, Üçler Mahallesi’nden 250 daire, Bayramyeri’nden 10 büyük dükkan, Çamlık’tan 200 lüks daire alabilirsiniz.
Büyük ikramiye ile tanesi 250 bin lira olan 200 son model lüx otomobil, her biri 50 bin liradan bin tane aile tipi otomobil ve 40 ultra lüks spor otomobiller alabilirsiniz.
Peki büyük ikramiye hayali kuranların aklında bunun dışında neler var.

ic-mert-kurt

Mert Kurt
Yılbaşı biletini babam ile birlikte aldık. 50 milyon lira bize çıkarsa anneme bir ev alırdım ve o evde beraber yaşardık. Babama da bir dükkan alır ve daha rahat çalışabileceği ortam sağlardım. Tabi eğitimime de katkı sağlardım ve kendi adıma okul yaptırmak isterdim.

ic-murat-harman

Murat Harman
İnsanlık adına bağış yapardım. Benim paraya ihtiyacım yok aslında. Bu bileti de torunum adına çekiyorum. Eğer çıkarsa torunumun geleceği için kullanacağım.

ic-piyangocu

BİLET ALIRKEN DİKKAT!
Büyük ikramiye hayali kurarken sürpriz hayal kırıklığı yaşamayın. Sahte biletle, gerçekleşmesi imkansız hayaller kurmayın. Üzerinde bayilik ruhsatı olmayan kişilerden bilet alınmaması gerektiğini belirten milli piyango satıcısı Hüseyin Baygın, “İl dışından Denizli’ye gelenlere dikkat edilmesi gerekiyor. Yakasında bayilik ruhsatı olmayan kişilerden bilet almasınlar. Ayrıca 12 ay boyunca bu işi bizler yapıyoruz. Yılbaşına 1 ay kala ise büyük marketler ve postaneler satış yapmaya başlıyor. Herkes kendi işini yapmalıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı