REKLAMI GEÇ

Colossae Otel’den çifte galalı yılbaşı programı

Colossae Otel’den çifte galalı yılbaşı programı

Colossae Thermal Otel bu yıl yine iki ayrı salonda iki ayrı programla yılbaşı galası düzenliyor. Colossae’nın yılbaşı için hazırlanan gala salonlarından birinde Pınar Dilşeker ve diğerinde ise Fethiye Alaçatı sahne alacak. Otelin her iki salonunda yılbaşı gecelerinin değişmez sürprizleri ve eğlenceleri davetlilerle buluşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2017 Cumartesi, 08:30

Denizli’nin en köklü turizm kuruluşlarından biri Colossae Thermal Otel ile yılbaşına 5 yıldızlı bir eğlenceyle girmeye ne dersiniz? Colossae’nın yılbaşı programı bu yılda çifte gala ve eğlence içeriyor. Keza otel, iki ayrı salonda iki ayrı kutlamayla konuklarını 2018’e sokmaya hazırlanıyor.

SALON 1’DE PINAR DİLŞEKER
Colossae otel Salon 1’de yeni yıl galası saat 20.00’de başlayacak. Yemek müziğiyle başlayacak yılbaşı galasında ilk olarak saat 21.00’de Fethiye Alaçatı ve orkestrası yer alacak. Davetlileri saat 22.00’de muhteşem bir dans şovu bekliyor. 22.15’te ise sahneye Pınar Dilşeker çıkacak. 23.45’te davetlileri gecenin sürprizi bekliyor. Salon 1’de eğlence bir sonraki yıla sarkarak saat 01.30’a kadar sürecek

SALON 2’DE FETHİYE ALAÇATI
Salon 2’de yemek müziğiyle başlayacak yılbaşı galasında ilk olarak saat 21.00’de Grup Armoni sahne alacak. Eğlence saat 22.15’te yerini dans şova bırakacak. 22.30’da sahne Fethiye Alaçatı ve orkestrasının olacak. 23.45’te salonu Noel Baba ziyaret edecek. Orkestranın muhteşem müziği ve şovlarla yeni yıla sarkacak eğlence gece dans müzikleri eşliğinde saat 01.30’a kadar sürecek.

ÇOCUKLAR YAŞADI
Her iki salonda yeni yılı karşılayacak otel müşterilerinin çocukları ise, sadece onlara özel hazırlanan gala salonunda eğlenecek. Aileleri Colossae Otel’in yılbaşı galalarından birini tercih eden çocuklar, özel eğlenceler, şarkılar, oyunlar ve yarışmalar eşliğinde yeni yıla girecek.

SAYILAR SINIRLI VAKİT KAYBETMEYİN
Her iki salonda da limitsiz yerli içki eşliğinde yeni yıla girmek istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız çünkü davetli sayısı oldukça sınırlı. Colossae Thermal Otel yılbaşı programı için 0 258 271 41 56 ve 0 530 413 15 30 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı