REKLAMI GEÇ

Denizli-Erzurum arasını parayla döşeyebilirsiniz

Denizli-Erzurum arasını parayla döşeyebilirsiniz

Milli Piyango’nun 55 milyon liralık büyük ikramiyesi hayaller kurdururken, farklı hesaplamalar da yapılıyor. Kimi neler alacağını, kimi kuracağı işi, kimi hangi alana yatırım yapsam daha fazla kazanırım hesabında. Bir de parayı “uç uca eklediğinizde kaç kilometre yapar?” hesabı yapıldı ve 5 liralık banknotların 1.430 kilometre uzunluğa eşit olduğu belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2015 Çarşamba, 10:36

Milli Piyango, yılbaşı özel çekilişinde bu yıl büyük ikramiyeyi 55 milyon lira olarak açıkladı. Biletler de bir süredir satışta. Tam biletler 50, yarım biletler 25 ve çeyrek biletler 12,5 liradan satılıyor. Henüz satışlar istenilen düzeyde olmasa da, özellikle 15 Aralık’tan sonra talebin artması bekleniyor.

DENİZLİ’DEN ERZURUM’A UZANIYOR
Milli piyangonun 55 milyon liralık büyük ikramiyesi tam bilete isabet ettiğinde, neler yapılabileceği en çok konuşulanlardan. Bununla ilgili yapılan hesaplardan birisi de ikramiyeden çıkacak parayı uç uca eklediğinizde kaç kilometre yapar? Hesaba göre, 55 milyon lirayı 5 liralık banknotlar halinde birbirine eklediğinizde, 1.430 kilometre mesafeye ulaşıyor. Bu da Denizli’den Erzurum’a uzanan bir yol demek.

36 VİLLA, 10 LÜKS DAİRE
Yine büyük ikramiye taüm bilete isabet ettiğinde, kentin en lüks semtlerinden Çamlık’ta 360 metrekarelik 34 lüks villa ile 190 metrekarelik lüks 10 daire satın alınabiliyor. Aynı parayla Servergazi’de 137 lüks daire, Bağbaşı’nda 127 lüks villa sahibi olunabiliyor.

denizli-milli-piyango-hayalleriniz-yikilmasin-ic

YARIM TON ALTIN ALABİLİRSİNİZ
Kazandığı ikramiye ile altına yatırmak isteyen talihli, bugünkü satış rakamlarıyla 337 bin 423 çeyrek altın ya da 82 bin 458 Cumhuriyet altını ve 573 kilo 22 ayar altın satın alabilecek.

FAİZ GELİRİ YILLIK 4 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE
İkramiyeden stopaj kesintisinin ardından yıllık elde edilecek faiz getirisi 4 milyon lirayı aşacak. 55 milyon liranın aylık faiz gelirinin 400 bin liranın, günlük gelirinin ise 14 bin liranın üzerinde olacağı ifade ediliyor.

denizli-milli-piyango-herkesi-hayali-baska-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı