REKLAMI GEÇ

Denizli’de hediye kutusunun adresi Çetin Tuhafiye

Denizli’de hediye kutusunun adresi Çetin Tuhafiye

2015’e girmeye hazırlandığımız şu günlerde az ya da çok hepimizin gündeminde yılbaşı heyecanı var. Bu vesileyle, sevdiklerimizi, hediyelerle sevindirmenin hazırlığını yapıyoruz. Hediye kadar onu nasıl sunduğunuz da çok önemli. İşte bu yüzden sevdiklerinize yılbaşı hediyelerini vermeden önce, Denizli’nin 45 yıllık markası Çetin’e uğramayı unutmayın. Kısa süre önce satışa sunulan birbirinden güzel ve renkli hediye kutuları, onlarca seçeneğiyle sizleri bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2014 Pazartesi, 14:19

Denizlihaber.com’un yılbaşı araştırmaları devam ediyor. Eğlence merkezleri ve otellerdeki yılbaşı programlarının yanı sıra bu özel günü anlamlı ve farklı kılan tüm detayları siz değerli Denizlihaber.com okurları için inceliyor, en iyi, en farklı, en güzel alternatifleri sizlere sunmaya çalışıyoruz.

cetin-haber-cetinyenidukkan

Bir vesileyle sevdiklerimizi mutlu etmek için seçtiğimiz hediyeler, hiç cetin-haber-kutularveboncuklar1şüphesiz yılbaşının vazgeçilmezleri arasında. Ama aldığımız hediyeler kadar onları nasıl sunduğumuz da çok önemli. Janjanlı, simli, parlak hediye paketleri yerlerini, son yıllarda iyiden iyiye hediye kutularına bırakıyor.

İşte bu nedenle, Denizli’de hediye kutuları konusunda en çok alternatifi bulacağınız yer olan Çetin’de aldık soluğu. 1968’de Çetin Erdilal’in kendi ismiyle Çınar’da açtığı ve şimdi ikinci kuşak patronu Fatih Erdilal tarafından aynı adreste faaliyet veren Çetin Tuhafiye, yılbaşı hediyeleriniz için onlarca alternatifi bir arada bulacağınız hediye kutuları konusunda en doğru adres.

cetin-haber-fotograklıklar

Birbirinden güzel ve renkli hediye kutularını bir süre önce satışa sunan Çetin, her zevke ve hediyenin özelliğine uygun hediye kutularıyla göz kamaştırıyor. Hediye kutuları sunulduğu satış rakamlarıyla da her bütçeye farklı alternatifler sunabiliyor.

cetin-haber-dugmeler

Çetin’de yılbaşı konusundaki alternatifleriniz bunlarla da sınırlı değil. Kısa bir süre önce, Çınar’daki 45 yıllık adresinin hemen arka sokağında, yani Altıntop Mahallesi 837 Sokak’ta ilk şubesini açan Çetin, binlerce kalem olan ürün gamını, bir o kadar daha arttırdı.

cetin-haber-kurdelalar

 

Hediye kutularının yanı sıra, yılbaşı hediyesi olarak sevdiklerinize çok rahat sunabileceğiniz inanılmaz çeşitlilikte ürünün satıldığı Çetin’de neredeyse yok yok. Örmeyi, üretmeyi seven ev kadınlarının el işiyle ilgili aradığı tüm ama tüm ürünleri tek bir adresten rahatlıkla temin edebildiği Çetin’de, yılbaşı kıyafetlerinizi en iyi şekilde kombine edebileceğiniz çoraptan şala birçok aksesuarı da bulabilirsiniz.

cetin-haber-yumaklar

 

Packwork kumaştan cetvele, makastan sehpaya, armadan iğneye, şapka ve fermuara akla bilen birçok ürünün raflarında bulunabileceği Çetin, tığ ve şişte en iyi markalardan biri olan Poni’nin Denizli bayiliği görevini yürütüyor. Ayrıca düğün, nişan, doğumgünü ve tabii ki yılbaşı organizasyonlarıyla ilgili kullanılabilecek birçok süs ve süsleme eşyasını da yine Çetin’den alabilirsiniz.

cetin-haber-sisler

Özel tasarımlarıyla keçe Amerikan servis ve bardak altlıkları, goblin çerçeve olarak hazır bir desenin üzerine kaneviçe yapabileceğiniz kasnak takımları, çeyizmatik, nişan tepsileri, kamina nakış ve dantel ipleri, yumaklar ve daha niceleri… Çetin’e hediye kutusu almaya giderken yanında daha birçok farklı ürünü de satın alabileceğiniz gerçeğini unutmayın..

cetin-haber-goblenler

Çetin’nin 45 yıldır değişmeyen adresi: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 136/A
İlk şubesi: Altıntop Mahallesi 837 Sokak ‘ta

cetin-haber-kartlar

 

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı