REKLAMI GEÇ

EAT’N JOY’DA 3 FARKLI YILBAŞI PROGRAMI

EAT’N JOY’DA 3 FARKLI YILBAŞI PROGRAMI

Denizli’nin seçkin eğlence mekanlarından Eat’n Joy, yılbaşı gecesinin de gözdelerinden olacak. Çünkü konukların doyasıya eğlenebilmesi üç ayrı yılbaşı programı hazırlandı. Eat’n Joy Güverte’de “fasıl” ile Lounge’de Tequila ve DJ Ozan ile keyifli bir yılbaşı akşamı geçirebilirsiniz. Ya da Grup Soul Stuff ile 2014’ü uğurlayıp, 2015’e “hoşgeldin” diyebilirsiniz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2014 Çarşamba, 08:52

Çamlarlatı Mahallesi’nde hizmet veren Eat’n Joy, bu yılbaşında da menüsü ve eğlence programlarıyla dikkati çekecek. Üç ayrı katta üç farklı program hazırlayan Eat’n Joy’da, eğlence iki salonda saat 21.30’da, bir salonda 20.30’da başlayacak. Bitiş saati ise 04.00 olacak.

YILBAŞI MENÜSÜ
Eat’n Joy’un yılbaşı yemeği ordövr tabağı ve D-Toks salatasıyla başlayacak. Ara sıcaklar Sebzeli Çin Böreği ve Polenta Püreli Ahtapottan oluşuyor. Gecenin ikramı Kestaneli Hindi olacak. Ana sıcaklar ise Patates Tart üzerine Levrek Fleto, Portakal Soslu Kök Sebzeli Antrikot ve Bernez Soslu Izgara olarak sıralandı.Tatlı olarak İncir Dolgulu Tart üzerine kavunlu Panna Cotta sunulacak. Gece işkembe çorbası ve sürpriz hediyelerle son bulacak.

FASIL PROGRAMI
Yeni yıla fasıl eşliğinde girmek isteyenler için yılbaşı programı saat 21.30’da başlayacak ve sabahın erken saatlerinde son bulacak. Eat’n Joy Güverte’de, konuklar fasıl grubunun müzik ziyafetiyle eğlenecek. Konuklara yemek artı üç adet yerli içki verilecek. Bu bölümün kişi başı fiyatı 200 lira olarakaçıklandı.

EAT’N JOY LOUNGE TEQUİLA
Eat’n Joy Lounge katında da Yılbaşı Galası saat 21:30’da başlayıp, saat 04:00’e kadar sürecek. Konuklar, TEQUILA’nın canlı performansı ve DJ Ozan’ın yılbaşı özel seti eşliğinde doyumsuz bir eğlence programı ile baş başa olacak.  Bu bölümdeki yılbaşı programı için kişi başına ücret 150 lira olarak belirlendi.

GRUP SOUL STUFF
Eat’n Joy’un bir başka bölümünde ise Yılbaşı Galası Grup Soul Stuff ile renklenecek. Soul ve Rock’n Roll’un Türkiye’deki başarılı temsilcilerinden olan grup, sevenlerine unutamayacakları bir program sunacak. Bu bölümdeki yılbaşı programı 20.30’da başlayıp, 04.00’de son bulacak. Konuklara yemek ve üç adet yerli içki verilirken, gala ücreti kişi başına 200 lira olarak açıklandı.

REZERVASYON İÇİN…
Çamlaraltı Mahallesi 6015 Sokak No 5’te hizmet veren Eat’n Joy’a rezervasyon için 0-258 212 45 90 ve 0 507 951 60 47 numaralı telefonlar ile resmi facebook adresinden de ulaşabilirsiniz. Bu farklı ve ayrıcalıklı mekanın www.eatnjoy.com.tr adresli bir web sayfası da bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı