REKLAMI GEÇ

Hayatın tüm renkleri Forum Çamlık’ta

Hayatın tüm renkleri Forum Çamlık’ta

Denizli’nin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Çamlık, yeni yıl coşkusunu en üst seviyede yaşatmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yeni yıl süslemeleriyle mükemmel bir görünüme kavuşan Forum Çamlık, birbirinden ünlü markaları Denizli ile buluşturuyor, gerçekleştirilen kampanyalar ile de konuklarına inanılmaz avantajlar sunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2017 Cuma, 09:15

Denizli’nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık’ı yeni yıl coşkusu sardı. Hayatın tüm renklerini aynı çatı altında buluşturan, alışveriş deneyimini cazip kampanya teklifleri ve etkinliklerle süsleyen Forum Çamlık, yılbaşı alışverişi için de Denizli’nin buluşma noktası oldu.

Görkemli led ışıklı kürelerle süslenen alışveriş merkezi, pek çok yerli ve yabancı markanın yeni yıl alışverişine özel kampanyalarını tek bir çatı altında buluşturuyor.

Hizmete açıldığı günden bu yana ildeki yenilik, eğlence ve değişimin simgesi haline gelen Forum Çamlık, bu yılbaşında da alışverişi keyfe dönüştürecek yepyeni tecrübeler için ziyaretçilerini bekliyor.

Çocuk büyük her yaştan sevdiklerinize unutulmaz bir yeni yıl hediyesi seçerken keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşamak üzere Forum Çamlık’a davetlisiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı