REKLAMI GEÇ

Küp küp altına ulaşmanın yolu…

Küp küp altına ulaşmanın yolu…

Milli Piyango’nun yılbaşı büyük ikramiyesi 5 liralık banknotlara dönüştürüldüğünde 1560 kilometrelik yol oluşturuyor. Bu mesafe Denizli ile Kars arasındaki mesafe kadar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2016 Pazartesi, 11:53

Milli Piyango İdaresi bu yılki yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye olarak 60 milyon lira dağıtacağını duyurdu. Tüm zamanların en büyük ikramiyesi olan bu çekilişte dağıtılacak 60 milyon lira şimdiden hayalleri zorlamayı başardı.

Büyük ikramiye Denizli ve Kars arasında paradan bir yol yapmaya yetiyor. İkramiye 5’er liraya dönüştürüldüğünde 1560 kilometrelik bir yol oluşuyor ve bu mesafe iki kenti kavuşturmaya fazlasıyla yetiyor.

Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi altına dönüştürüldüğünde ise küp küp yer kaplayacak bir hazine ortaya çıkıyor. Yüksek fiyatına rağmen 67 bin 500 Cumhuriyet altını eden 2017 yılı büyük ikramiyesini altın olarak elinde tutmak isteyenlerin birkaç küp ve gizli bir yere ihtiyacı olacak. Aynı para ile 133 bin 500 adet yarım, 266 bin 700 adet çeyrek altın satın alınabiliyor.

Lüks hayali kuranlar için ise farklı seçenekler gündeme geliyor. 60 milyon liraya son dönemin en pahalı otomobillerinden biri olan Bugatti Veyron’dan tam 7 tane alınabiliyor. Daha da lüks arayan kendine bir Jet de alabilir.

Büyük ikramiyenin tamamı kendisine çıkan şanslı bir Denizlili; Çamlaraltı Mahallesi’nde 144 adet 3+1 daire, Mehmetçik Mahallesi’nde 150, Pelitlibağ Mahallesi’nde ise 300 daire sahibi olabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı