REKLAMI GEÇ

Şiir tadında bir yılbaşına ne dersiniz?

Şiir tadında bir yılbaşına ne dersiniz?

Geçtiğimiz yıl Denizlilileri mest eden şehrin ilk butik oteli Şiir Otel, bu yıl yılbaşı gala yemeğinde yine Denizlilileri 12’den vuracağa benziyor. Limitsiz yerli içkili gala yemeği için 140 TL fiyat belirleyen otel, bu yılbaşı galasında grup indirimi de uyguluyor. Gala yemeğinde VIP çözümleri de ortaya koyan Şiir Butik Otel, otelde konaklamak isteyen misafirleri de unutmamış.

/ DENİZLİHABER / 28 Aralık 2012 Cuma, 16:00

Advertorial

Denizli’nin ve Türkiye’nin ilk şiir konseptli oteli ve kentin ilk butik oteli Şiir Otel, bu yılbaşında da tercih edilmesi gereken ayrıcalıklı mekanlardan. Şiir Butik Otel, Denizlililer için bu yıl da muhteşem bir Yılbaşı Programı hazırladı.

Yılbaşına özel mönüyle gerçekleştirilecek gala yemeğinde Grup Müzica eşliğinde Süleyman ve Nihan sahne alacak. Enfes yorumlar ve sevilen şarkılarla davetlilere unutulmaz bir yılbaşı galası hazırlayan otelin bu özel akşamda sürprizi ise Ukraynalı dansçılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkacak olan Ukraynalı dansçıların şovu, görülmeye değer.

İŞTE FİYATLAR
Özel mönüsüyle yerli limitsiz içki sunan Şiir Butik Otel’de gala yemeği ücreti kişi başı 140 TL. Şampanya ve ithal içkiler için davetlilerin ekstra ödemesi gereken Şiir Butik Otel Yılbaşı Galası’nda gruplar için indirim de söz konusu. 15 kişiyi geçen gruplar için kişi başı ücreti 130 TL’ye çeken Şiir Butik Otel, bu yıl davetlilere çocuklarıyla birlikte aynı salonda gala imkanı sunuyor.

VIP masalar da var
VIP çözümler de düşünen otel, 8 kişilik ön masalarda (75 CL) viski dahil 180 TL fiyat uygularken,
07-12 yaş arası çocuklar için de 110 TL gibi uygun bir ücret seçeneği ortaya koyuyor.

Konaklamak isteyenlere
Yılbaşı akşamı otelde konaklamak isteyen misafirlerini de düşünen otel yönetimi, çift kişilik oda için gala yemeği dahil 450.TL, tek kişilik oda için ise 260.TL fiyat belirledi.

Daha fazlası için ulaşın
Yılbaşına Şiir Butik Otel’le girmek isteyenler için 0 258 266 22 55 numaralı telefonlardan Otelin Satış Pazarlama Şefi Gülsen Koyuncuoğlu ile görüşebilir, bu hoş mekanda gezinti yapmak isteyenler ise www.siirotel.com adresini ziyaret edebilir. Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı No:25 Denizli adresinde hizmet veren Şiir Butik Otel, yılbaşı akşamı sizleri bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı