REKLAMI GEÇ

TWİNS’ten Yılbaşına özel saç tasarımı önerileri

TWİNS’ten Yılbaşına özel saç tasarımı önerileri

İzmir’de kurulan ancak yoğun talep üzerine 2004’te Denizli’de Çamlık’ta da şube açan TWİNS’in uzman ekibine yılbaşı gecesi ve 2015’te öne çıkacak saç tasarımlarını sorduk. Denizlili birçok önemli ismin tercihi haline gelen Erhan Aydın Denizlihaber.com için hem saç tasarımları uygulaması gerçekleştirdi, hem de yılbaşı ve yeni yıl için tüyolar verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2014 Pazar, 11:00

Çağla YILDIRIM
Denizlihaber.com’un okurları için başlattığı yılbaşına özel araştırmaları sürüyor. Yılbaşı akşamı kadınların belki de kıyafetlerinden daha çok önem verdikleri ve kendilerini daha mutlu hissettikleri konu, saçlarıdır. Tercih ettikleri elbise ile saçlarının uyumu, doğal olarak yılbaşı hazırlığında belki de en fazla zaman ayrılan detaylar arasındadır. Biz de Denizlihaber.com olarak yılbaşı akşamı yapılabilecek saç tasarımları konusunu da masaya yatırdık. Bu nedenle soluğu, kentin yeni fenomen isimlerinden Erhan Aydın’ın işlettiği Twins Kuaför’de aldık.

2

Son zamanlarda Denizli sosyetesinin tercih ettiği isimlerden biri olan Twins Kuaför ekibi, Denizlihaber.com okurları için yılbaşına özel tasarımlar ve yeni yıl modalarıyla ilgili bilgiler paylaştı. İşte sizlere Erhan Aydın ve başarılı ekibinden yılbaşı ve yeni yıl saçları;

9

TWİNSTEN YILBAŞI ÖNERİLERİ
Erhan Aydın ve ekibi Denizlihaber.com için hem uzun hem de kısa saçlara uygulanabilecek şık, görsel açıdan büyüleyici ama bir o kadar sade tasarımlar konusunda modeller yaptı. Ancak örnek modellerden önce Aydın, yılbaşı gecesi için renkli kâküllere dikkat çekti. Yılbaşı gecesinde daha verev ve asimetrik kesimlere sahip elbiselerin ön planda olacağını belirten Aydın, bu elbiseler üzerinde yılbaşı saçlarında renkli kâküllerin uygulanacağını söyledi.

Aydın, “Böylesine rahat ve verev elbiselerde saçı ön plana çıkaracak en güzel detayları bu yılbaşı renkli kâküllerle oluşturacağız” dedi.

1

UZUN SAÇLARA TOPUZ
Erhan Aydın, uzun saçlarda yılbaşı kutlamaları gibi özel geceler için seçilecek kıyafetlere en iyi model olarak topuzu tercih ettiklerini söyledi. Aydın, Denizlihaber.com için topuz modelini Tüzün Mağazası’nın sahibi Arzu Yılmaz’da uyguladı. Yılmaz’ın saç yapısının kıvırcık, açık renk ve sert tellerden oluştuğuna dikkat çeken Erhan Aydın, bu nedenle saç yapısına uygun, tepede, daha naturel ve türek bir topuz tehcih ettiklerini belirtti. Böylelikle saçın genel yapısını ortaya çıkaracak tarzda bir model uyguladıklarını aktaran Aydın özel gecelerin en güzel saç modeli olarak topuzu tercih ettiklerini belirtti.

KISA SAÇA ÇILGIN TASARIM
Kısa saçlarda ustura kesimleri düşündüklerini aktaran Erhan Aydın, bu yöntemle kısa saçlı kişilerin kuaföre ihtiyaç duymaksızın evinde fön makinesinin yardımıyla saçlarına rahatlıkla şekil verebileceklerini ve waxla bu şekli daha kalıcı hale getirebileceklerini belirtti. Aydın, “Bayanların en azından sabah işe giderken bile olsa kuaföre ihtiyaç duymadan saçlarında kısa modellerle daha çok kendilerini yansıtabileceğini düşünüyoruz” diye konuştu. Açık renk saçlarda makyajın koyu tercih edilmesi gerektiğine de vurgu yapan Erhan Aydın, göz kalemi ve farının öne çıkacak tonlarda yapılması gerektiğinin de altını çizdi.

YENİ YILDA HANGİ SAÇ MODELİ MODA OLACAK?
Ünlü kuaför Erhan Aydın, yeni yılda moda olacak saç kesimleriyle ilgili tüyolar da verdi. Aydın, yeni yılda ustura ile kesilmiş uçları hafif inceltilmiş, uzunlu kısalı saç modellerinin tercih edileceğini dile getirdi. Kışın daha çok yakalı kıyafetler tercih edildiğinden enselerin ön plana çıkamadığını dile getiren Aydın, “Saçımızın ense bölümünü daha çok ön plana çıkarmak için kısa saçları tercih edilecek” dedi. Yeni yılda önlerde uzun, arkalarda kısa kesilmiş saç modellerinin de çok fazla kullanılacağını söyleyen Aydın, 2015’te saçların daha rahat kullanılan ve şekle giren modeller olarak gösterilebilecek kısa boylarda olacağını belirtti.

TWİNS YOĞUN TALEP DENİZLİ’YE ŞUBE AÇTIRDI
2000’li yılların başında İzmir’de doğan Twins markası, Denizli’den gelen yoğun talep üzerine 2004’te Çamlık’ta bir şube açtı. Denizli sosyetesi olduğu kadar çalışan kadınların da yoğun ilgi gösterdiği Twins ve Denizli şubesinin başında bulunan usta kuaför Erhan Aydın, son yılların en gözde tercih noktalarından biri. Fakülte Caddesi’nde hizmet veren Twins güler yüzlü hizmet anlayışı ve başarılı ekibiyle de dikkat çekiyor.

YURT DIŞINDA EĞİTİMİNİ ALDI
Erhan Aydın ve sevilen ekibinin bu başarıları tesadüf değil. Meslek hayatlarına İzmir’de ikizi Ercan Aydın ile birlikte başlayan Erhan Aydın, İzmir’in idol olmuş kuaförlerinden Mehmet Süleyman tecrübesine sahip. Bu işi ciddi ciddi yapmaya karar verdiklerinde ikizi Ercan aydın’ın İtalya’da, kendisinin ise Paris’te eğitim aldıklarını dile getiren Erhan Aydın, Çeşme ve Ilıca’da lüks otellerin müşterilerine kuaförlük hizmeti verdiklerini, uzun yıllara dayanan deneyimlerinin ürünü olarak da Twins markasını yarattıklarını söyledi. İzmir’den Denizli’ye birlikte geldikleri Halit Sablı’yla 11 yıldır yol arkadaşlığı yaptıklarını da vurgulayan Erhan Aydın, “Halit ve diğer 4 arkadaşımla birlikte aslında bir aile gibiyiz. Uyum içinde çalışıyoruz. Ekipteki tüm arkadaşlar sorumluluklarının farkında olduğu kadar özünde de çok iyi niyetli ve iletişimi güçlü insanlar. Onlarla çalışmaktan, Denizlili birçok isimle bu vesileyle tanışıp bir dostluk kurmaktan çok mutluyum” diye konuştu.

10

NASIL ULAŞACAKSINIZ?
Twins Denizli’de: Çamlık Mahallesi Fakültesi Caddesi No: 5’te (İşbankası karşısı), İzmir’de ise Konak ilçesinde Kültür Mahallesi Ümran Baradan Sokak No 7’de hizmet veriyor. Yılbaşı gecesi için saçınıza uygun modeller konusunda bilgi almak istiyorsanız, Twins Denizli’ye 0 258 212 60 62 numaralı telefondan, Twins İzmir’e ise 0 232 421 68 98 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı