REKLAMI GEÇ

YILBAŞI COŞKUSUNU BARO SOSYAL TESİSİ’NDE YAŞAYIN

YILBAŞI COŞKUSUNU BARO SOSYAL TESİSİ’NDE YAŞAYIN

Denizli Barosu Sosyal Tesisi, yılbaşına özel bir program hazırladı. Konuklara yılbaşına özel menüyle yemek ziyafeti çekilirken, sanatçı Burcu ve Grup Taşplak ise müzikleriyle kulakların pasını silecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2014 Cuma, 13:10

Denizli Barosu Sosyal Tesisi’nde, 2015 bir başka coşkuyla karşılanacak. Yılbaşı akşamında burayı seçenler, özel bir gala programıyla eğlenirken; işletme, anna-babalarıyla birlikte gelecek çocukları da unutmadı.

MÜZİK DOLU SAATLER
Denizli Barosu Sosyal Tesisi’nde, yılbaşı akşamı sanatçı Burcu ve Grup Taşplak sahne alacak. Burcu, seslendireceği şarkılarla konuklarını doyasıya eğlendirecek. Grup Taşplak da dinleyenlerine müzik ziyafeti çekecek.

MENÜ DE NELER VAR?
Denizli Barosu Sosyal Tesisi’nin yılbaşı menüsü; ördövr tabağı, paçanga böreği, çoban salata, cips ve sotelenmiş sebze buketi eşliğinde patates püresiyle dana rosto, meyve ve çerezden oluşuyor.

Alkollü içecek olarak 20 cl rakı, 20 cl votka, 20 cl cin ve 35 cl şaraptan biri tercih edilebilecek. Meşrubat ikramı ise limitsiz olacak.

Denizli Barosu Sosyal Tesisi’ndeki yılbaşı programının ücreti kişi başına 100 lira olarak belirlendi.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Yılbaşı galasına çocuklarıyla gelecek aileler de unutulmadı. Çocuklar için üst katta bir bölüm hazırlanırken, onların rahat etmeleri için özel bakıcı görev yapacak. Çocuklar için kişi başına 25 lira ücret ödenecek.

REZERVASYON İÇİN…
Denizli Barosu Sosyal Tesisi’nde yılbaşı programı 150 kişiyle sınırlı tutuldu. 0258 263 73 11 ve 0506 930 77 59 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırılabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı