REKLAMI GEÇ

Doğayla iç içe yılbaşı eğlencesi

Doğayla iç içe yılbaşı eğlencesi

Balık ve diğer menüleriyle farklı bir damak tadı arayanların uğrak yeri olan Değirmende Alabalık, kaçırılmayacak bir yılbaşı programı hazırladı. Doğayla iç içe bir ortamda dostlarıyla birlikte, Çağlar Temiz ve Orkestrası’nın müziği eşliğinde yeni bir yıla merhaba demek isteyenlerin adresi bu yıl da Değirmende Alabalık olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2015 Salı, 09:01

Alabalığının lezzeti dillere destan olan Denizli’nin bu ünlü restoranı, yerli-yabancı hemen herkesin uğradığı, yemeğini yerken dinlendiği ve içeceklerini yudumladığı bir adres. Çünkü geniş bir alana yayılan yeşil örtü, yüksek ağaçlar ve akıp giden suyun sesi, rahatlatan bir atmosfer sunuyor Değirmende Alabalık’a gelen konuklara.

YILBAŞI PROGRAMI
Üntnt har geçen gün daha da pekiştiren Değirmende Alabalık Restoran, şimdi de özel bir yılbaşı galasıyla müdavimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Yılbaşı özel programında, Çağlar Temiz ve Orkestrası, konuklarına tam bir müzik ziyafeti çekecek.

MENÜDE YOK YOK
Yılbaşı galasına özel hazırlanan menüde deyim yerindeyse yok yok. Konuklara sekiz çeşit mezesiyle ordövr tabağı, ara ve ana sıcaklarıyla zengin bir menü sunulacak. İşte Değirmende Alabalık farkıyla yılbaşı menüsü:

SALATA
ORDÖVR TABAĞI: (8 Çeşit meze)
ARA SICAK: (Sigara böreği-sosis)
ANA SICAK: (BALIK-KÖFTE-PİLİÇ ŞİŞ
MEYVE
ÇEREZ
½ İÇKİ: 2 KOLA-2 BİRA-1 ADET 35 cl ŞARAP
ÜCRET: 100,00 TL

REZERVASYON İÇİN
Yeni yıla zengin eğlence programı ve farklı menüsüyle Değirmende Alabalık Restoran’da girmek isteyenler 2132533 ve 2133037 nolu telefonlardan rezervasyon yaptırabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı