REKLAMI GEÇ

Yılbaşında iç giyimde şıklığın adresi FATOŞ ABLA İÇ GİYİM

Yılbaşında iç giyimde şıklığın adresi FATOŞ ABLA İÇ GİYİM

Yılbaşı ile kırmızı, özdeşleşmiş gibidir artık. Çünkü yılbaşı gecesi kırmızı iç çamaşır giyerek beklentilerinin gerçekleşeceğine inananların sayısı hiçte az değildir. Bu inanış kırmızı iç çamaşır satışlarını artırırken, FATOŞ ABLA İÇ GİYİM de birbirinden farklı ve dünyaca ünlü markaların yeni yıl trendlerini yılbaşı öncesi Denizlili genç kız ve bayanların beğenisine sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2015 Cumartesi, 08:00

Kırmızının aşk, evlilik, nişan, sevgili anlamına geldiğine, kırmızı iç çamaşır ile yeni yıla girenlerin de beklentilerinin gerçekleşeceğine inanılır. Böyle olunca da aralık ayı ile birlikte, birbirinden alımlı ve özel tasarımlarla hazırlanmış kırmızı renkli iç çamaşır satışlarında deyim yerindeyse patlama yaşanır. Farklı kombinelerle hazırlanan dünyaca ünlü markaları Denizli’de bulabileceğiniz adres ise FATOŞ ABLA İÇ GİYİM’dir.

denizli-fatos-abla-ic-giyim-yilbasi-ic-4

Denizlili genç kız ve bayanlara şık ve kaliteli ürünleriyle 23 yıldır hizmet veren FATOŞ ABLA İÇ GİYİM’in sahipleri FATMA ÖZSOY ve NERİMAN IŞIK, “Klasikleşmiş iç çamaşırları bir tarafa bırakın artık” diyerek, iç çamaşırda sayısız modelleri yılbaşı öncesi beğeniye sundu.

denizli-fatos-abla-ic-giyim-yilbasi-ic

KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIR SATIŞI YÜZDE 70 ARTIYOR
Gecelik, sabahlık, pijama, eşofman, iç çamaşırı, fantezi bayan ve erkek giyiminde yılbaşına özel sayısız kırmızı renkli ürünlerin mevcut olduğunu söyleyen NERİMAN IŞIK, “Yeni yıla girerken kırmızı iç çamaşır giymenin şans getireceği inanışı tüm dünyada hakim olmuş durumda. iç çamaşırların satışları yılbaşı ve Sevgililer Günü’ne bir kaç hafta kala yüzde 70 artıyor. Her yıl sonunda olduğu gibi, bu yılbaşı öncesinde de kırmızı iç çamaşır satışlarımız arttı. Kırmızı iç çamaşır geleneğini en çok kadınların sürdürdüğü düşünülse de erkeklerde bu akıma ayak uyduruyor ” dedi.

denizli-fatos-abla-ic-giyim-yilbasi-ic-1

KALİTE BURADA
FATOŞ ABLA İÇ GİYİM de; Eros, Pierre Cardin, Aqua, Kom, Miss Claire, Triumph, Doreanse, Ten, Ayyıldız, Berlie, Yeni İnci, Çift Kaplan, Bora, Suwen Malabadi, Sevinç Ürkmez, Mod, Lovable, Artış, Marlyn, Blackspade, Hays, Orkide, Dagi gibi dünyaca ünlü birçok markaya ait ürünlerin beğeniye sunulduğunu ifade eden IŞIK, “Yılbaşında iç giyimde de şıklık tercihim diyenler mutlaka bize uğramalı. Her zevke göre sayısız modellerimiz mevcut. Yılbaşı gününe özel tasarımların bulunduğu ürünlerimizde mağazamızda yerini aldı” diye konuştu.

denizli-fatos-abla-ic-giyim-yilbasi-ic-3

FATOŞ ABLA İÇ GİYİM NEREDE?
MERKEZ: Bayramyeri Saraylar Mah. 498 Sokak No: 4
TEL: 0258 264 84 87
ŞUBE: Mehmetcik Mahallesi İncilipınar Caddesi No: 106 (Forum Çamlık AVM karşısı)
TEL: 0258 213 19 19

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı