REKLAMI GEÇ

Dev şirketin patronlarından Çelik anlattı: Sinpaş neden Denizli’ye geldi?

10 Kasım 2017 Cuma

Türkiye’nin dev kuruluşlarından biri Sinpaş. 43 yıllık köklü bir geçmişe sahip. Kendi deyimleriyle tüm projelerinde yeni bir yaşam alanı inşa etmekten çok, gelecek nesillerin yaşamını inşa etmenin sorumluluğunu taşıyorlar. Belirledikleri hedef bu kadar iddialı olunca, doğal olarak ortaya çıkardıkları projeleri de çok iddialı.

İş dünyası ile kahve sohbetlerine bu hafta inşaat devi Sinpaş’ı, Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik’i konuk ettik. Alışılmışın da biraz dışına çıktık. Rutin tanışma faslını bir kenara bırakıp, uzun süredir bizim olduğu kadar Denizli’de birçok insanın kafasının bir kenarında sürekli duran o soruyu sorduk doğrudan. Sinpaş Neden Denizli’ye geldi?

Aldığımız cevap bir hayli ilginç ve bir o kadar da gurur vericiydi. Bununla ilgili detayları sohbetin hemen başında bulabilirsiniz. Tabi sohbetimizi yalnızca bunun etrafında şekillendirmedik. Denizli’ye renk getireceğini, daha doğrusu şimdiden renk getirdiğine inandığımız Aquacity ile ilgili merak ettiğimiz ne varsa birbiri ardına sıraladık, samimi cevaplar da aldık.

“DENİZLİ TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN KENTLERİ ARASINDA”
Öncelikle bu proje için neden Denizli’yi seçtiniz?
Denizli, sanayi, ihracat ve ticaret merkezi olarak, Ege Bölgesi’nin en önemli şehirlerinin başında geliyor. Sanayisi, turizmi, ticareti ve hizmet sektörü çok gelişen Denizli, kalkınma açısından Türkiye’nin önde gelen kentleri arasında yer alıyor. Denizli’yi dünya genelinde tekstilin en önemli başkentlerinden biri olarak tanımlamak yanlış olmaz. Bu güzel şehir aynı zamanda yaklaşık 50 bin üniversite öğrencisine de ev sahipliği yapıyor. Tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri ile her yıl milyonlarca turisti ağırlıyor, eğitim, kültür, sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Denizli, bu özellikleri ile en iyiyi hak ediyor. Sinpaş olarak, doğaya duyduğumuz saygıyla suya ve yeşile verdiğimiz önemle, İstanbul, Ankara ve Bursa gibi Türkiye’nin dört bir yanında birbirinden farklı temalı yaşam projeleri geliştiriyoruz. Sinpaş olarak yatırımda bulunduğumuz her bölgenin yapısına uygun projeler üretmeye büyük özen gösteriyoruz. Aquacity Denizli de bu projelerden biri. Biz, tüm projelerimizde olduğu gibi Aquacity ile de yeni bir yaşam alanı inşa etmekten çok, gelecek nesillerin yaşamını inşa etmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Hem şehrin güzellikleri, hem de yatırım değeri ile proje gerçekleştirmek için ideal bir şehir Denizli…

“BİRÇOK AYRICALIĞI BİR ARADA YAŞATIYORUZ”
Aquacity’nin öne çıkan özellikleri neler? Nasıl bir konsept oluşturdunuz?
Aquacity Denizli’de göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve kuleleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği farklı yaşam seçenekleri tasarladık. Dikkat çekici mimarisi ve yüksek kaliteli malzemeler kullandığımız iç dekorasyonu ile birçok ayrıcalığı bir arada yaşatıyoruz. Aquacity ile Denizli’ye özgün bir konsept oluşturduk ve Denizlililer, bu ayrıcalıklı yaşamı çok sevdi.

Aquacity’de yer alan ve Denizli’nin en yüksek kuleleri olan AquaTowers ise rezidans konforunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. AquaTowers, Denizli’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi AquaMall’un hemen üzerinde yükseliyor. Denizli’nin yeni ikonları olacak AquaTowers, her biri 30 katlı iki kuleden oluşuyor. 1+1 dairelerin çoğunlukta olduğu kuleler, hayatı zirvelerde yaşamak ve tüm şehrin manzarasına hâkim olmak isteyenlerin tercihi olacak.

“ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR SİSTEM: KİRA GARANTİSİ”
Sinpaş, Aquacity Denizli’den ev almak isteyenlere 1 yıl boyunca kira garantisi taahhüt ediyor. Bu, Denizli için bir ilk…
Evet, Aquacity Denizli’de bir ilke daha imza atıyoruz. Aquacity Denizli’den ev almak isteyenlere 1 yıl boyunca kira garantili ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. Aquacity Denizli’deki daire tipleri için belirlenen kira garantisi 1+1 daireler için 1500 TL, 2+1 daireler için 2 bin TL, 3+1 daireler için 2 bin 500 TL, 4+1 daireler için 3 bin 500 TL olarak belirlendi. Sinpaş güvencesiyle, Denizli AquaCity’den ev sahibi olacak ev sahiplerine ayda 3 bin 500 liraya varan kira geliri fırsatı sunuyoruz. Denizli için bir ilk olacak kampanyamızın özellikle yatırım için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

“DOĞANIN TÜM GÜZELLİKLERİ BİR ARAYA GETİRİLDİ”
Projenin doğayla ilişkisini nasıl kurdunuz? Doğal yaşam alanlarınız var mı?
Aquacity Denizli; oksijen deposu çam korusu, tropikal bölgelerden getirilen özel kumdan yapılan plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları ile doğayla iç içe, keyifli bir yaşam sunuyor. Çam korusu, tertemiz bir havayı evlerin içine taşıyor. Her mevsim yeşilliğini koruyan peyzaj alanı ve suyun rahatlatıcı dünyası, doğanın tüm güzelliklerini Aquacity Denizli’de bir araya getiriyor. Çocuklar, kumsalında su kaydırakları, ahşap oyun grupları ile gönlünce oynuyor, eğleniyor. Doğanın içinde yaşama ayrıcalığı sunan Aquacity Denizli, şimdiden şehrin yeni çekim merkezi oldu.

“DÜNYANIN EN ÖNEMLİ MARKALARI BURADA”
Aquacity ile Denizli’ye ilk kez gelen markalar var. Bu markalar hangileri?
Denizli’nin uzun zamandır beklediği birçok markayı da şehre getirdik. Cadde atmosferi yaşatan açık alışveriş alanı, birbirinden şık cafe ve restoranları, mağazaları, sosyalleşebileceği alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle Denizli’nin yeni buluşma noktası olan AquaMall AVM’de dünyaca ünlü yeme içme ve tekstil markaları kapılarını açtı.

Dünyaca ünlü moda ve hazır giyim markası olan H&M, kahve tutkunlarının vazgeçilmezi Starbucks ve Caribou Coffee, ‘Yol Boyu Lezzetleri’ konseptiyle meşhur olan Köfteci Yusuf, Aquacity Denizli’nin yanı başındaki Metro Grosmarket’e sadece birkaç adım ötede bulunuyor.

Ayrıca tenis, basketbol, voleybol, açık ve kapalı spor alanlarıyla Denizli’nin en büyük spor kompleksi İstanbul Fitness A, sağlıklı bir yaşam için Aquacity ve Denizli sakinlerinin hizmetinde.

Projede kaç konut var, metrekare ve fiyat aralığı nedir?
Projemizde toplam 904 konut var. Stoklarımızda 72 ile 241 metrekare arasında, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1, 4+1 olarak her ihtiyaca uygun daire seçenekleri bulunuyor. Fiyat aralığı ise 299.950 TL – 1.335.450 TL arasında değişiyor.

“BİR YAŞAM ALANI, AYNI ZAMANDA ÖZEL BİR YATIRIM”
Aquacity’yi iyi bir yatırım olarak değerlendirmek mümkün mü?
Sinpaş olarak, geliştirdiğimiz tüm projeler, bulunduğu bölgeye değer katarken, aynı zamanda çok kazandıran bir yatırıma da dönüşüyor. Şehrin otellerini, ticaret borsasını, fuar ve park alanlarını içine alan ve her geçen gün daha da gelişen batı aksında yer alan Aquacity Denizli, İzmir anayolu üzerinde, merkeze yakın bir konumda bulunuyor. Aquacity ile beraber giderek değerlenen bölgede planlanan bazı projeler arasında üniversite, Sanayi Odası, Ticaret Odası ve büyük otel zincirleri gösteriliyor. Kısacası Aquacity Denizli, hem proje, hem de bölgenin yükselen değeri ile gerçekten iyi bir yatırım olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Tel : 444 1974

Web: http://www.aquacitydenizli.com.tr/

Sinpaş AquaCity Denizli Tanıtım Ofisi

İzmir Asfaltı Üzeri 5. km

Adnan Menderes Bulvarı No: 185

(Eski EGS Park) Denizli