REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

23 Ağustos 2017 Çarşamba

Denizli’deki sosyal yaşamdan karelerle “geçmiş zaman olur ki” demeye bu hafta da devam ediyoruz. İşte iş dünyasının renkli simalarından çok özel kareler…

AFİYET OLSUN
Volkan Beşek’i Denizli’de tanımayan yoktur. Sohbeti tatlı, güler yüzlü ve oldukça başarılı bir isimdir Volkan Beşek. Eğlenmeyi de iyi bilir Volkan Bey. Eşi Gülşen Beşek ile birlikte Volkan Bey’i bir restoranda baş başa yemek yerken yakaladık.

 

BABA-OĞUL FELEKTEN BİR GÜN ÇALIYORLAR
Akça Petrol kurucularından rahmetli Gültekin Akça ve oğlu Levent Akça felekten bir gün çalıyorlar. Baba-oğul’un bu kıskandıran dostluğu, çevresindeki bir çok kişiye de örnek oldu.


KARDEŞLERİN DANSI
Karakurt Un Fabrikaları’nın sahiplerinden Bekir Karakurt’un çocukları Raşit Karakurt ile Çiğdem Yağcı Karakurt, bir yakınlarının düğünündeler. İki kardeşin dansı görülmeye değerdi.


DUALAR TURGUT SUNALP’İN BABASI İÇİN
Türkiye’nin en renkli isimlerinde biriydi Turgut Sunalp. Genelkurmay 2. Başkanı iken emekliye ayrıldı ve siyasete atıldı. Milliyetçi Demokrat Parti’yi (MDP) kuran ve genel başkanı olan Turgut Sunalp, 17. dönem İzmir Milletvekilliği de yaptı. Denizlililerin Turgut Sunalp ile ilgili pek bilmediği özelliklerden birinin de babasının Asri Mezarlık’ta yatıyor olması. Turgut Sunalp, Denizli’yi sık sık ziyaret eder, her ziyaretinde de babasının mezarı başında dua ederdi. İşte o ziyaretlerden biri. Eski Denizli Milletvekili İsmail Şengün de ziyarete katılan isimlerdendi.


AÇILIŞ İÇİN HER ŞEY HAZIR
Vali Yusuf Ziya Göksu, Denizli eski Milletvekili Haluk Müftüler, dönemin Ticaret Borsası Başkanı İlter Panayır, Belediye Başkanı Ali Marım ve organizasyonların değişmez sunucusu Ahmet Altın, açılış öncesi bir aradalar. Vali Göksu davetlilere sesleniyor, diğerleri de kurdelanın kesileceği zamanı bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı