REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

1 Mart 2017 Çarşamba

Dünden bugüne yolculuğumuzda bu hafta yine çok özel konuklarımız var. Sizleri, arşivlerimizle buluşturmaya devam ediyoruz.

HABERDE HABER OLDU
Tarişbank Denizli Şubesi’nde uzun yıllar hizmet veren rahmetli Erol Görcelioğlu, emekli olduktan sonra basına geçti. Gecelerin efsane ismi haline gelen ve Şehir Gazetesi’nde magazin sayfası hazırlayan Görcelioğlu, bir etkinlikte rahmetli Sadık Mersin ile birlikte. Erol Görcelioğlu, Mersin’in fotoğraflarını çektikten sonra bizim objektifimize de poz verdi.


EŞE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Avukat Bedia Karababa, 23 Ocak 2004’te bürosunu açtı, avukatlığa başladı. Çiçeği burnunda avukat Karababa’nın ilk konuklarından biri de Diş Hekimi eşi İrfan Karababa oldu. Eşine destek olmaya gelen İrfan Karababa ile avukat Bedia Karababa, verdikleri bu poz ile o anı ölümsüzleştirdi.

BU KAREDE KİMLER YOK Kİ
DSP iktidarının son dönemleri. Denizli Milletvekili Mehmet Kocabatmaz’ın Devlet Bakanı olduğu dönem. Bir etkinlik için Denizli’ye gelen Bakan Kocabatmaz’ı karşılayanların yer aldığı karede kimler yok ki. Bir yanında dönemin valisi Yuzuf Ziya Göksu, diğer yanında Milletvekili Hasan Erçelebi. Etkinlikte DSP’nin o dönem il başkanlığını yürüten Şeref Hazer ile Emniyet Müdürü Mümtaz Karaduman da aynı karede yer alıyor.


SOHBETE KISA ARA
Necati Işıklı, Rahmetli Raşit Özkardeş, Metin Özkardeş, Şadiye Işıklı katıldıkları bir etkinlikte aynı masayı paylaştı. Sohbet koyu, konuşulacak çok şey var ama, bu özel insanlar ricamızı geri çevirmiyor ve kısa süreliğine de olsa sohbetlerine ara verip, objektifimize gülümsüyor.


VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN
Hasan Altın, İbrahim Altın, İsmail Kızılhisar ve eşleri “oturmaya mı geldik” sözünü hayata geçirenlerden. 1989 yılında Koru Motel’de katıldıkları davette yerinde duramayan grup, kendilerini piste attı. Fotoğrafın çekildiği o anda kareye giren isimlerden biri de Avukat Ergül Aykol oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı