REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

22 Mart 2017 Çarşamba

Bu hafta yine birbirinden özel fotoğraflar ve hikayeleriyle karşınızdayız.


SONDAJ MAKİNESİ ÇALIŞIYOR
Bulgaryalı göçmen Sucu Mustafa Sarol iş başında. İstiklal Mahallesi’nin su çilesine son veren çalışmayı yapılar. Artezyen sondaj makinesini çalıştıran Mustafa Usta, toprağı delip suya ulaşmaya çalışıyor. O dönem çok zor bir süreç olan su çıkarma çalışması mutlu sonla noktalanıyor, ender ustalardan olan Mustafa Sarol, İstiklal’e can veren suyu buluyor.


ERİKOĞLU HOLDİNG PİKNİKTE
Yıl 9 Mayıs 2004, yer Karataş Mesireliği. Erikoğlu Holding personeli için bir etkinlik düzenledi. Bağların güçlendiği etkinliğe Rahmetli Nuri Erikoğlu, kızı Nilgün Keçeci ve damadı Müjdat Keçeci de katıldı.


SİYASET VE İŞ DÜNYASI BİRLİKTE
Denizli Belediyesi’nin üst katında bulunan İşadamları Lokali, bir dönem kentin buluştuğu mekanlardandı. Kokteyller, yemekler ve özel etkinliklerin adresi olan lokalde yine özel bir buluşma var. Ziya Tıkıroğlu’nun vekili Burhanettin Akar, işadamı Süleyman Sözkesen, bankacı Burhan Gür, inşaat mühendisi Salih Demirci ve haddeci İrfan Özen kokteylde bir aradalar.


BU KARENİN ANLAMI BÜYÜK
Bu karede yer alan Necati Dalaman, Coşkun Önen ve Eczacı Atilla Sayıner, ne yazık ki şimdi aramızda değiller. Alanlarında en iyilerden biri olan bu üç ismi rahmetle anıyoruz.


BU KADRO ÜNİVERSİTENİN TEMELLERİNİ ATTI
Denizli’nin hedef büyüttüğü yıllar. Kentin üniversite beklentisi çok büyük. Bu beklentiye yanıt vermek için kolları sıvayan ekip de üniversitenin temellerinin atıldığı vakıf toplantısında. Hummalı bir çalışmanın gerçekleştiği toplantıda yer alan isimler ise şöyle: “Dr. Atilla Bozkurt, Arif Gören, Cafer Sadık Abalıoğlu, Belediye Başkanı Ali Marım, İl Müftüsü Hikmet Kutlu, Vali Oğuz Kağan Köksal, Başsavcı Veli Çiftçi, Emniyet Müdürü İlhan Şener, Münir Kuyumcu, Suat Kuyumcu”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı