REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

5 Nisan 2017 Çarşamba

Geçmiş zaman yolculuğumuza yine çok özel fotoğraflar ile devam ediyoruz. Bu hafta sütunlarımıza yine birbirinden önemli isimleri konuk ediyoruz.


KALE’YE ÇOK EMEK VERDİ
Ali Baba lakabıyla tanınan Ali Bayav (solda) uzun yıllar İmar İskan Bakanlığı’na bağlı şantiye şefi olarak görev yaptı. Kale’nin imarında ve İmar İskan Evleri yapımında çok emeği olan Bayav, Doğan Milas’ın kurucularından Kazım Serter ile koyu bir sohbette.

SİZCE BU PAZARLIĞI KİM KAZANDI
Vali Yusuf Ziya Göksu ile hayırsever işadamı Mustafa Kaynak sıkı bir pazarlıkta. Vali Göksu, Hayırsever işadamı Kaynak’tan daha fazla bağış almak için çaba harcıyor. Sizce bu pazarlığın galibi kim. Vali Göksu’yu tanıyanlar, bu pazarlığın sonucunu çoktan tahmin etmiştir.


KIRMIZI DEĞİRMEN’E NEDEN GİRMEDİ?
Paris’e gidip Oulin Rouge yani “Kırmızı Değirmen”e uğramadan dönülmez. Ancak, çok ısrarımıza rağmen, nedendir bilinmez Mustafa Kaya’yı kapısından içeri sokamadık. Kaya’nın tavrı, “Acaba kimden korkuyor?” sorusunu akıllara getirdi.


BU KARE ÇOK ÖZEL
Vali Sami Sönmez, Dr. Hüsnü Çiftçi, Tarım ve Köy İşleri Bakanı Münir Güney ve Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Özcan sıkı bir sohbetteler. Arkada, Gazeteci İsmail Aydın da konuşulanlara tanıklık ediyor.


BİR YÖRTÜRK ORGANİZASYONU
YÖRTÜRK başkanlığı sırasında İbrahim Cinkaya, eski TEDAŞ Müdürü Mustafa Korkmaz ve Mehmet Gökçe ile birlikte. Organizasyon sonundaki plaket töreninde Denizli’nin tanınan isimlerinden merhum gazeteci İsmail Hakkı Ekmekçioğlu da hemen yanlarında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı