REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

8 Mart 2017 Çarşamba

Dünden bugüne yolculuğumuzu sürdürüyor, sizleri çok özel kareler ile buluşturmaya devam ediyoruz. Sayfamızda, bu hafta da özel konuklarımız var.

GECENİN İLGİ ODAĞI OLDULAR
Dr. Vehbi Esenlik, rahmetli Dr. Ümit Baklan, Tüccar Ferudun Aksel ve eşlerini 29 Ekim Resepsiyonu’nda birlikte fotoğrafladık. 1980 yılında Koru Motel’de çekilen bu özel kare, arşivlerdeki yerini aldı. Yüzlerindeki gülümsemeyle çevreye ışık saçan bu masa, gecenin ilgi odağıydı.

BİR ELMANIN İKİ YARISI
Bir elmanın iki yarısı gibiydi onlar. Umut Semercialbaz ve kardeşi Gamze Semercialbaz hiç ayrılmazlar, sürekli birlikte vakit geçirirlerdi. Semercialbaz Kardeşlerin bu sevimli fotoğrafları geçmişte kaldı. Şimdi her ikisi de büyüdü ve iş dünyasına katıldı. Semercialbaz Kardeşler, iş yaşamındaki başarılarıyla da isimlerinden sıklıkla bahsettiriyorlar.

VALİ’NİN PERSONEL İLE VEDASI
Denizli Valisi olarak görev yapan M. Erdoğan Cebeci, 1992 yılında kentten ayrılmadan hemen önce. Veda turlarını gerçekleştiren Vali Cebeci, konakta uzun süre kendisine hizmet eden personeli de ihmal etmedi. Vedalaşmanın ardından, geleceğe bir anı bırakmak üzere bu fotoğraf çektirildi.

DİNÇER VE BAŞAR AİLELERİ BİR ARADA
Dinçer ve Başar ailesi, doğum günü için bir araya geldi. Akhisarların da konut olduğu bu buluşma çekilen bu kare ile noktalandı.
Karede kimler mi var? Ayşe Akhisar, Hülya Dinçer, Ufuk Tarhan, İrfan Başer, Nermin Başer, Semra Dinçer, Esma Dinçer, Zeki Dinçer, Belma Dinçer, Altan Tarhan, Uğur Başer, Ahmet İhlan, Volkan Başer, Ahmet Hubusi Dinçer.

HAYIR DENİNCE AKLA O GELİRDİ
Çivrilli hayırsever işadamı rahmetli Kadir Kameroğlu’nun yaptırdığı okulun açılış töreni. Açılış töreninde Anavatan Partisi’nden Gaziantep Milletvekili seçilen, bakanlık yapan ve ardından da Yeniden Doğuş Partisi’ni kurarak genel başkanı olan Hasan Celal Güzel de yer aldı. Törene Vali Necati Bilican ile İsmail Şengün de katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı