REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

4 Mayıs 2017 Perşembe

Dünden bugüne yolculuğumuza devam ediyor. Bu hafta da Denizli’nin renkli simalarını sizlerle buluşturuyoruz.

BU MASA ÇOK ÖZEL
Erdoğan Kuruş, Ferhan Saydal, Bekir Urganlıoğlu, Güral Contay, Av. Mustafa Ali Çetin ve Zekai Zeytinci Collossae Otel’de düzenlenen yemekli bir etkinlikte bir aradalar. Organizasyonun önemli konuklarının yer aldığı masa, gecenin en dikkat çeken yeriydi.

VEKİLLERİ BİRLİKTE BULUNCA
Eski Denizli Milletvekili Kemal Aykurt, Mehmet Gözlükaya ve tekstilci Salih Demirkan birlikteler. Organizasyona yemek arası verildiğinde objektiflerimize yansıyan bu üçlü, sohbetlerine kaldıkları yerden devam ettiler.

ÖNCE ÇAMLIK HATIRASI, SONRA MANGAL PARTİSİ
Sedat Babüroğlu, Okan Konyalıoğlu, Ufuk Semercialbaz, Ahmet Baki İnamlık, Haşim Bozbıyık, Faruk Akyürek ve Tevfik Tan, Çamlık’ta buluştu. Çamlık hatırası bu poz verildikten sonra mangalın başına geçildi ve tam bir ziyafet çekildi.

ÖZKARDEŞ’TEN SICAK KARŞILAMA
Vali Yusuf Ziya Göksu, Tofaş Özkardeş’in yenileme lansmanına katıldı. Rahmetli Raşit Özkardeş, Vali Göksu’yu kapıda karşıladı, yakın ilgi gösterdi. Vali Göksu’nun uzun yıllar koruma müdürlüğünü yapan Kadri Kartal da bu ikilinin hemen yayında. Fotoğrafın en sağında ise bu anı kamerayla görüntüleyen gazeteci Lütfi Koçak yer alıyor.

DEHA TV’DE AÇIK OTURUM ZAMANI
Denizli’nin en eski televizyonlarından olan DEHA TV’de siyasi programlar klasikti. Televizyonun o dönem sahiplerinden Mustafa Kaya ve Bülent Öztürk ile Haber Müdürü Engin Ünal, 1995 yılında yapılan bir açık oturumda birlikteler. Engin Ünal konuklara sorusunu yöneltirken, Kaya ve Öztürk de sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı