REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

16 Haziran 2017 Cuma

Arşivlerdeki yolculuğumuz devam ediyor. Denizli’nin iş ve siyaset yaşamının önemli isimlerini, hatıralarda kalan kareleriyle sizleri buluşturmaya devam ediyoruz.


BASIN BALOSU’NDAN ÖZEL BİR KARE
Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin eski başkanlarından Hüsnü Okumuş’un başlattığı Basın Balosu’ndan özel bir kare. Tusan Motel’de gerçekleştirilen baloya efsane sunucu Halit Kıvanç ve sanatçı Nalan Altınörs de katıldı. Başkan Hüsnü Okumuş ve Denizli basının efsane isimlerinden Kemal Tartılacı, Avukat Niyazi Oğuzlar, Osman Tartılacı ve Feryal Tartılacı ile Ayşe Akhisar da geceye katılanlar arasında yer aldı.


ÇAYLAR MUSTAFA ALİ ÇETİN’DEN
Yıl 1993, Çamlık’ta Anneler Günü kutlaması. Yağmurun bile etkileyemediği organizasyon görülmeye değerdi. Avukat Mustafa Ali Çetin, serin havada üşüyen grubu elleriyle çay ikram ediyor. Masada kayındeperi ve kayınvalidesi ile eşi Berrin Çetin ve Ayşe Akhisar var.


PİSTİN EN ÖZEL İSİMLERİ
Vali Yuzuf Ziya Göksu ve eşi Meral Göksu ile Sadık Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Mersin ve eşi Ümran Mersin, 2004 yılında gerçekleştirilen resepsiyondalar. Vali ve eşi ile Mersin çifti, gecenin en güzel dansına imza attılar.


İNCİLİPINAR PARKI’NA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
28 Ekim 2006 tarihinde gerçekleştirilen törenle İncilipınar Parkı’nın açılışı, o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikte protokol tam kadro yer aldı, Denizli adeta bakan akınına uğradı.


PÜR DİKKAT DİNLİYORLAR
Denizli eski Belediye Başkanı Ali Aygören ve Yıldırım Avcı, İzmir Alaçatı’da gerçekleştirilen Denizlililer Derneği etkinliğinde birlikteler. Başkan ve Avcı, konuşmacıyı büyük bir dikkatle dinliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı