REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

15 Mart 2017 Çarşamba

Dünden bugün yolculuğumuz sürüyor. Bu hafta da sizleri arşivlerden çıkardığımız çok özel kareler ile buluşturuyoruz.

SİYASETÇİ VE İŞADAMI BİRLİKTE
Eski Denizli Milletvekili Haluk Müftüler ile Madenci Ulvi Bayram birlikteler. 1985 yılında Denizli Belediyesi’nin üst katındaki İşadamları Lokali’nde bir araya gelen ikili, siyaset ve iş dünyası üzerine koyu bir sohbetteler.

BU MASA ÇOK ÖZEL
Diş Hekimi Bilge Öncel, Noter İhsan Gökgöz, M. Kazım Manasır, Süleyman Çopur ve eşleri, Tusan Motel’deki davette buluştular. 1985 yılında gerçekleşen bu özel davette çekilen kare, geleceğe anı olarak kaldı.

BU AFACANLARIN KİM OLDUKLARINI BİLİYOR MUSUNUZ?
Bu karede buluşan minikler şimdi Denizli iş dünyasına yön veriyor. Kola içen Oğuz Abalıoğlu, elinde üzüm ile objektife yakalanan Ahmet Abalıoğlu, Selin Dartar ve Beril Özharat şimdi büyüdü ve iş yaşamının önemli isimleri haline geldi.

ECZACILARIN GECESİNDEN
1984 yılından günümüze uzanan bir kare. Dönemin İl Sağlık Müdürü, Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu, Vali Rifat Kaplan, Eczacı Tevfik Sağlam ile eşleri, eczacılar gecesinde aynı masayı paylaştılar. Eczacıların geleneksel buluşmasının ana teması sektör ve sorunları oldu.

BU ÖZEL AN ANILARDA KALDI
Avukat Mehmet Deligöz ve öğretmen eşi Şükran Deligöz, 1 Nisan 2001 tarihinde katıldıkları davette dans ederken objektiflere yakalandı. Avukat Mehmet Deligöz aramızdan ayrıldı, bu kare de o mutlu anlardan günümüze yansıyan bir anı olarak kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı