REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

16 Ağustos 2017 Çarşamba

Arşivi karıştırdıkça onlarca yılın anıları da tazeleniyor. Hep tanıdık yüzler, hepsi dostlarımız. Paylaşılan sevinçler, mutluluklar, güzellikler film şeridi gibi geçip gidiyor. O anları hep birlikte yad etmek için albümlerden çıkan bu fotoğraf karelerini paylaşıyor, “ne de güzeldi o yıllar” diyoruz.

ESKİ DOSTLARIN SOHBETİ
Metin Saydal ile Baro Başkanı Behçet Çomakoğlu’nun eşi Hikmet Çomakoğlu, katıldıkları davette birlikteler. Denizli’nin önemli isimlerinden olan Metin Saydal ile Hikmet Çomakoğlu, davette uzun süre sohbet etme imkanı buldular.

BU KARELERDE KİMLER YOK Kİ!
İncilipınar Parkı’nın düzenlemesinin yapılmasının ardından küçük bir kutlama organizasyonu yapıldı, objektiflere de bu unutulmaz kare yakalandı. Dönemin Belediye Fen İşleri Müdürü Ali Marım, Ressam Yaşar Çallı, Belediye Yazı İşleri Müdürü Yalçın Gürsoy, Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Çetin bir aradalar. Ali Marım’ın kucağında ise kızı var.

 

BIÇAĞI ALMAK ZOR OLDU AMA…
Tüccar Mehmet Ege ve Aysu Ege’nin nişan töreni. Evliliğe ilk adımlarını atan Aysu-Mehmet Ege Çifti, nişan pastasını kesmek için hareketlendiklerinde, garson engeli ile karşılaştılar. Zor oldu ama, Mehmet ege garsona yüklü bir bahşiş verdikten sonra bıçağı alabildi.

ÖZÜNLÜ AİLESİ NİŞAN TÖRENİNDE
Uzun yıllar YSE’de görev yapan ve emekli olan Ahmet Özünlü ile eşi Ümran Özünlü, katıldıkları nişan töreninde objektiflere yakalandılar. Ahmet Özünlü’nün babası da öğretmendi ve Denizli’de bir çok önemli ismin yetişmesine katkı sağladı.

DENİZLİ’NİN EN ESKİ ECZACILARINDANDI
Denizli’nin en eski eczacılarındandı Adnan Kayalıoğlu. Uzun yıllar Bayramyeri’nde şifa dağıtan rahmetli Adnan Kayalıoğlu ile rahmetli eşi Ayla Kayalıoğlu katıldıkları bir davette objektiflere böyle yakalandılar, bugüne çok özel bir anı bıraktılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı