REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

4 Temmuz 2018 Çarşamba

Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflar ile Geçmiş Zaman Olur ki devam ediyor. Bu hafta yine birbirinden özel kareler ile karşınızdayız.


İMO’NUN 30. YIL COŞKUSU
İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 30. kuruluş yıldönümünü kutluyor. 30. yıl kutlamaları kapsamında dillere destan etkinlikler gerçekleştirildi. İnşaat mühendislerinin gala yemeği ise Denizli’yi buluşturdu. Etkinliğe Rahmetli Gazeteci-Yazar Abdulgaffar Nemutlu, Ünal Budak, İbrahim Gürçak, Mehmet Acar, Hüsamettin Ataman, Ahmet Yoldaş ve Osman Besli de eşleriyle birlikte katıldı.


HOLLANDA’DA EMSAN TANITIMI
Yıl 1994. Bir dönem kardeş şehrimiz olan ancak daha sonra iki ülke arasında yaşanan sorunlar nedeniyle kardeşlik bağları bozulan Denizli-Almelo arasında sık sık ziyaretler gerçekleştirilirdi. Bu ziyaretlerden birinde Denizli’den giden işadamları ürünlerini sergiledi. Hilmi Güler, Emsan mamullerinin satış sorumlusu olarak Hollanda’nın Almelo kentine düzenlenen geziye katıldı. Hilmi Güler, Almelo Belediye Başkanı’nın eşine Emsan ürünlerini tanıttı.


FİŞENGİ KARDEŞLER DÜĞÜNDE
Fişengi Ailesi, yakın bir dostlarının düğün töreninde bir araya geldi. Metin Fişengi, eşi Emine Fişengi, Hatice Fişengi, Gülser Fişengi, Osman Aydın ve eşi Resmiye Aydın, Coşkun Fişengi ve Köksal Fişengi, düğün töreni boyunca bol bol sohbet etme imkanı buldu.


KOKTEYLDE BULUŞTULAR
Emekli noter Necati Kaymakçı, Denizli Cam Fabrikası’nın bir dönem genel müdürlüğü yapan Mehmet Rabuş, Prof. Dr. Mehmet Atılgan ve işadamı Bekir Urganlıoğlu kokteylde gerçekleşen buluşmalarını bu fotoğraf ile ölümsüzleştirdi.


1975 ŞIKLIĞI
Denizli’nin ünlü diş hekimlerinden Okyar Gereli ve eşi Engin Gereli, katıldıkları bir davette 1970’lerin şıklığını ve güzelliğini yansıtıyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı