REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

20 Ağustos 2014 Çarşamba

1

DUAYENLER BİR ARADA
Denizli iş dünyasının duayenleri bir arada. Sol başta Muammer Çaputçu, ortada Esat Sivri ve Ali Baysal var. S11ağ başta da merhum Sadık Çaputçu bulunuyor. Grubun neşesi yerinde, yan masadakiler gıptayla bu dörtlüye bakıyor.

CUMHURİYET COŞKUSU
Bu fotoğraf karesi, Cumhuriyetin 58. yıldönümü, Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün 100. doğum yılından. Cumhuriyet Balosu’nda dans edenler de Ozan Saraçoğlu ve eşi Sezgin Hanım.

 

 

 

16

AKÇA HOLDİNG’İN SARAYKÖY TESİSLERİ AÇILIŞI
Akça Holding’in Ege illerini saran yatırım ağında Denizli’de bulunuyor. Sarayköy’deki tesisler, holdingin önemli yatırımları arasında yer alıyor. Eylül-1997’deki bu açılışta dönemin Denizli Milletvekili merhum Haluk Müftüler (solda) ile Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu (sağda) yan yana. Ortalarında ise Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu bulunuyor.

12ARADA BİR YALNIZLIK İYİDİR
Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği Üyesi İşadamı Mehmet Cillov, Denizli Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin aktivitelerini katılmayı bir görev sayar. Cillov, Çamlık’ta 12 Mayıs 1996’da düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde de dernek yöneticilerini yalnız bırakmadı ama bir ara kendisi yalnız kalmayı tercih etti.

 

 
6DOSTLARI BULUŞTURAN AÇILIŞ
Dönemin gözde firması Amor Optik’in açılış töreninden bir enstantane. (Soldan sağa) Yavuz Özkan, Nakip Işıklı, Mustafa Dalaman, Naci Işıklı, Necati Işıklı ve Mustafa Işıklı.

2
ÖZAL’LI YILLARDAN
Merhum Turgut Özal’ın Denizli gezilerinden birisi. Denizli Belediyesi’ni ziyaretinde düzenlenen karşılama törenine katılan dönemin DYP’li meclis üyesi Fevzi Şenel, ANAP’lı üyeler Oğuz Dalaman, Erol Yaman ve Mustafa Yardım.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı