REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

18 Mayıs 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-05-2016-h

Denizli iş dünyasının renkli simaları, kıyasıya mücadeleye rağmen bir arada olabilen siyasetçileri, sağlık dağıtan hekimler ile geçmişe yolculuk yapıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-05-2016-6

İKTİDAR-MUHALEFETİ AYNI KAREDE
Siyaset rüzgarı yine sert esiyordu ama bugünkü kadar ayrışma yoktu. İşte buna bir örnek… Bir törende dönemin iktidar partisi ANAP ile muhalefet partisi DYP’nin Denizli Belediye Meclisi üyeleri aynı karede görülüyor. (Soldan sağa) Burhanettin Akar (ANAP), Ahmet Efe (ANAP), Levent Bozbay (ANAP), Ali Naili Oğuz (ANAP), İbrahim Çavdır (ANAP), Fehmi Barut (DYP), Hasan Fehmi Yılmaz (ANAP), Fevzi Şenel (DYP).

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-05-2016-11

MÜDÜR BEY’İ UĞURLAMA SEREMONİSİ
Uzun yıllar önce Merkez Bankası Denizli Şubesi’nde müdür olarak görev yapan Ahmet Naycı, başka bir ile atanmış, personel bu tayine çok üzülmüştü. Banka personeli, veda öncesi bir araya gelip anılarda kalan bu fotoğrafı çektirdi.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-05-2016-9

NİŞANLILIK GÜNLERİ
Uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteren Muzaffer Konakçı, Denizlili bir işadamıdır. Yatırımını Fethiye’ye yapan Konakçı, Otel Meri ile yöre turizmine hizmet sunuyor. Fotoğraf ise bugün mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Arife Konakçı ile nişanlılık döneminden.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-05-2016-14

PROTOKOL TÖRENDE
Atatürk Stadyumu’nda bir bayram günü. Törende dönemin Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören ve eşi Nursel Aygören ile yine dönemin Denizli Valisi Yusuf Ziya Göksu Meral Göksu ekiplerin sunduğu gösteriyi izliyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-16-05-2016-15

EĞLENCENİN ZİRVE YAPTIĞI ANLAR
İşadamları ve doktorlar bir arada eğleniyor. Hem de ne eğlenme ama. Masadakilerin kimi alkışla, kimi şarkıya katılarak sanatçıya eşlik ediyor. Fotoğrafta kimler mi var? Hemen sıralayalım: (soldan sağa) İşadamı Halim Sivri, Dr. Ahmet Payzanoğlu, Dr. Nazım Tuğrul, Dr. Volkan Kiper, işadamı Hayati Tavaslıoğlu, işadamı Feridun Aksel ve işadamı Sacit Sivri.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı