REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

25 Mayıs 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-25-05-2016-h

Bu hafta Denizli iş dünyası, kamu görevlileri ve basın camiasından fotoğraf kareleriyle geçmiş zamanda yolculuğu sürdürüyoruz. İyi seyirler…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-25-05-2016-2

DTO’DA HESAP ONUN İŞİYDİ
Fotoğrafta eşi Edibe Hanım ile birlikte görülen Elmas Kızılelma, uzun yıllar denizli Ticaret Odası’na hizmet etti. Muhasebe servisinin sorumlusuydu. Ebediyete göç eden Kızılelma çiftini rahmetle anıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-25-05-2016-12

DOSTLARIN KEYFİ YERİNDE
Fotoğraf karesinde yer alanlar için “sıkı dostlar” tabiri abartı olmaz. Sıkça bir araya gelip sohbet eden dosları yine böyle bir ortamda yakaladık. Kimler mi var? Sayıyoruz (soldan sağa ayaktakiler): Mehmet Ali Bayraktar ve eşi Sevgi Bayraktar, Nergis Kolbaşı ve eşi Nizam Kolbaşı, Aysun Nalbant, Fehmi Urganlıoğlu, Cengiz Akhisar. Oturanlar: Şeref Hazer ve Hatice Hazer, Ahmet Sarılar ve eşi Tülay Sarılar, Saime ve Celal Öztürk.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-25-05-2016-16

DENİZLİ’NİN DUAYEN GAZETECİLERİ
Erol Özbal… Denizli’nin en eski gazetecilerinden. Uzun yıllar kentin en eski gazetesi olan Denizli gazetesini yayınladı. Hüsnü Okumuş ise, önce Hürriyet gazetesinin Denizli Büro Şefliğini yaptı. İzmir’e transfer oldu. Emekliliğin ardından yeniden Denizli’ye dönüp bugün Deha 20 olarak yayımlanan yerel gazeteyi Yirmi ismiyle yayınladı. Şimdi emekliliğin keyfini çıkaran iki dostu, anılardan kalan bu fotoğrafla anıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-25-05-2016-11
DAYI-YEĞEN YÜRÜYÜŞTE
Denizli’nin duayen işadamlarından Musa Kazım Manasır ve Dr. Murat Aslan, bir etkinliğe yetişebilmek için çaba harcıyor. Çünkü araçlar park edilmiş, bundan sonraki mesafe yaya kat edilecek. Dayı-yeğen de bu durumu fırsata çevirip, sıkı bir yürüyüş yaptı.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-25-05-2016-14

MÜDÜR BEY’İ UĞURLARKEN
Fotoğraf epey eski, 1970’li yıllardan… Dönemin SSK İl Müdürü Yusuf Pirlibeyoğlu tayin çıkmış, başka bir kente gidecek. Personel üzgün, birçoğu dokunulsa ağlayacak durumda. Veda vakti geldiğinden de anılarda kalan bu fotoğrafı çektirdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı