REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

22 Haziran 2016 Çarşamba

denizli-cengiz-akhisar-gecmis-zaman-olur-ki-21-06-2016-h

Fotoğraflarla 1979’lu yıllara kadar uzanan yolculuğa çıkıp, yaşamdan kesitler sunuyoruz. Bakın kimler var o fotoğraf karelerinde…

denizli-cengiz-akhisar-gecmis-zaman-olur-ki-21-06-2016-22

DİŞ MUAYENESİ SIRASI
Denizli Rotary Kulübü, yıllar önce “Toplum Hizmetleri Yardım Projesi” kapsamında Serinhisar’ın Kocapınar köyünde (2014’te mahalle oldu) sağlık ve diş taraması yapılmasını sağladı. Diş Hekimi Kemal Gürsel, Kocapınar İlkokulu’nun bir sınıfında oluşturulan alanda, sıra bekleyen vatandaşların ağız ve diş muayenesini yaptı.

denizli-cengiz-akhisar-gecmis-zaman-olur-ki-21-06-2016-41

BALONLAR AHMET BEY’DEN
Denizli Belediye Meclisi’nde 1984-1989 döneminde görev yaptı. Meclise SODEP Üyesi olarak giren Ahmet Kurt, ANAP Üyesi olarak veda etti. Belediye’nin bir etkinliğine katılan Kurt, katılımcılara bol bol balon hediye etti.

 

denizli-cengiz-akhisar-gecmis-zaman-olur-ki-21-06-2016-14

KIYDIĞI NİKAH SAYISINI UNUTTU
Eski DP Milletvekili ve eski Denizli Belediye Başkanı Turhan Bahadır’ın oğlu Murat Bahadır, uzun yıllar nikah memurluğu yaptı. Emeklilik sonrası Isparta’nın Senirkent ilçesinde öğretmen olarak görev yapan eşi Engin Deniz’in yanına taşınan Bahadır, katıldıkları bir etkinlikte uyuyan kızı Senem’i rahat ettirebilmek için elinden geleni yaptı.

denizli-cengiz-akhisar-gecmis-zaman-olur-ki-21-06-2016-20

EN KISA SÜRE VALİLİK YAPANLARDAN OLDU
Celal Kayacan, Denizli’de en kısa süre görev yapan valilerdendir. 1979’un Haziran’ından aralık ayına kadar görev yaptı. Daha Denizli’yi tam olarak tanıyamadan tayini çıkan Vali Celal Kayacan, Denizli Ticaret Odası’ndaki (DTO) bir açılışta görülüyor. Kayacan’a eşlik eden ise o dönemin DTO Başkanı Yusuf Sarıkaya.

denizli-cengiz-akhisar-gecmis-zaman-olur-ki-21-06-2016-143

MERMER FUARI’NDAN
Mermer sektörünün vitrinidir İzmir Marble Fuarı. Sadece yurt içinden değil, yurt dışından da çok sayıda katılımcı gelir. Mermer sektörünün geliştiği illerden birisi olan Denizli’nin firmaları da bu fuarda en yoğun katılımla yerini alır. Bu fuarlardan birisinde Faber’den Yasin Cinkaya, dönemin Denizli Valisi Yusuf Ziya Göksu ile siyaset öncesi Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı olan Nihat Zeybekci’yi dinlenirken fotoğrafladık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı