REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

29 Haziran 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-06-2016-h

Arşivi karıştırırken elimize geçiyor fotoğraflar; kimi renkli, kimi siyah-beyaz… Onlarla da geçmiş zamana yolculuk yapmak keyifli oluyor. Dostların birbirini yad etmesine aracılıktan dolayı da mutluluk duyuyoruz. İşte bu haftanın kareleri…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-06-2016-1

GÖRÜNÜŞLERİ GÜZEL, ÖYLEYSE TADALIM
Denizli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası eski Başkanı Necdet Yılmaz (solda) ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın’ı bir davette açık büfede yiyecek seçimi yaparken yakalayınca, parmağımız o anın refleksiyle deklanşöre dokunu verdi.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-06-2016-5
100 BİNLİK KAZIM
İstiklal Mahallesi’nin eskilerindendi Kazım Alkaya. Şatışa çıkarılan Orman Bölge Müdürlüğü alanında onunda yeri vardı. Kamulaştırma sonrası eline o yıllar için yüklü sayılabilecek miktarda para geçti. O nedenle de yıllarca dostları ona “100 binlik Kazım” diye takıldı hep.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-06-2016-20

TORUN BEHÇET’İN DOĞUM GÜNÜ
Bu fotoğraf, Denizli’nin hukuk duayeni ve Baro eski Başkanı Avukat Behçet Çomakoğlu’nun torunu Behçet’in doğum gününden. Karede kimler mi var? Saymaya başladık bile: Fatma Mutlubaş, Mustafa Mutlubaş, Nedime Mutlubaş, Gölçin Çomut ve Kerim Mutlubaş…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-06-2016-8

GELENEKSEL FOTOĞRAF ÇEKİMİ
Denizli’nin köklü aileleri Çıbık ve Zeytinci’ler, her yıl bir araya gelip hatıra fotoğrafı çektirmeyi gelenekselleştirmişlerdi. İşte onlardan birisi ve iki ailenin her kuşaktan fertleri objektifimize bu pozu verdi..

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-28-06-2016-41

DOSTLAR BİR ARADA
Bir davette bir araya gelen Atilla-Nihan Boztepe, Yıldız- Erol Pişkin, Tülay-Faruk Altuğ, Nermin Odabaşı, Ayşe Başaran, Günay-İrfan Şengün’ü görünce fotoğraf için rica ettik. Onlar da kırmadı ve objektifimize gülümseyerek baktılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı