REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

3 Ağustos 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-08-2016-h

Bu hafta sizleri; hukukçular, iş dünyası, medya ve doktorların fotoğraflarından yaptığımız karma ile geçmiş zamana götürüyoruz

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-08-2016-7

KABUKÇU’LAR BİR ARADA
Bu fotoğrafla yıllar öncesine gittik. Bir eğlencede aynı masayı paylaşıp keyifli bir akşam geçiren Avukat Reşat Kabukçu, eşi Melike Hanım, Yıldız Kabukçu, Selma Boza ve İzzet Kabukçu’yu görünce hemen deklanşöre dokunup o anı ölümsüzleştirdik.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-08-2016-17
KELLECİ KARDEŞLER’DEN NECİP BEY’İN DÜĞÜNÜ
Denizli’de eğlence ve hizmet sektöründe hizmet veren Kelleci Kardeşler’den Necip Bölek’in en mutlu gününe bu fotoğrafla tanıklık ettik. Karede yer alanlar: Gelin hanım Dudu Bölek, damat bey Necip Bölek, kardeşleri Adnan ve Orhan Bölek, babaları Ali Rıza Bölek, annesi Bahriye Bölek, Necati Bölek ve eşi Güllü Bölek.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-08-2016-23
AVUKATLAR BİR ARADA
Denizli’nin deneyimli hukukçuları Mehmet Ünal ve Ateş Can, bir masada hayli hararetli konuşurken, Hasan Himmetli ve Mehmet İhsan Gökgöz onları uzaktan izliyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-08-2016-16
BİR DÖNEM ONLARIN HABERLERİNİ OKUDUK
Bu fotoğrafta yer alan Ferruh Ölmez (solda), uzun yıllar Yeni Asır’ın Denizli Bürosu’nda görev yaptı. Muzaffer Oktay (ortada) aynı gazetenin Denizli Bürosu’ndaki görevinin ardından İzmir’e gitti. Yeni Asır’da yazı işleri müdürlüğü yaptı. Ömer Yurtseven de Cumhuriyet gazetesi Denizli Temsilciliğini yürüttü. Şimdi üçü de emekli medya mensubu olarak yaşamını sürdürüyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-03-08-2016-43
DOSTLAR EĞLENİRKEN
Dr. Volkan Kiper, işadamı Hayati Tavaslıoğlu, Diş Hekimi Okyar Gereli, işadamı Sacit Sivri ve işadamı Ergun Önen, birlikte katıldıkları davette keyifli bir akşam geçirdiler.

Yorumlar

zeliha bobur   -  Bağlantı 11 Nisan 2019, 01:12

harika

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı