REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

21 Eylül 2016 Çarşamba

Bu hafta “geçmiş zaman olur ki” derken, seçtiğimiz fotoğraf kareleriyle ebediyete göç eden dostları sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

gecmis-zaman-158
ALİ BAYSAL’I RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ
Bu fotoğrafta Denizli sanayisinin ve iş dünyasının duayen isimleri yer alıyor. Ön sırada (soldan sağa) Osman Aydınlı, Kurban Bayramı’nın ilk günü hayatını kaybeden Ali Baysal, Süleyman İlgeri, Abdülkadir Uslu, arka sırada Şeref Hazer, Prof. Dr. Mehmet Yüksel ve Fatih Yaşa bir toplantıda bir araya geldiler.

gecmis-zaman-26-1
KURT AİLESİ BİR ARADA
Kurt Ailesi’ni bir arada bulmuşken o anı ölümsüzleştirelim istedik ve deklanşöre dokunduk. Geriye de siyah-beyaz bu fotoğraf kaldı. SODEP’ten Denizli Belediye Meclisi Üyesi seçilen, daha sonra ANAP’a katılan Ahmet Kurt, eşi Saadet, kızları Aysel ve Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Birsen ile birlikte görülüyor.

 

gecmis-zaman-4
DOSTLAR MECLİSİ
Bir davette çektik bu fotoğrafı… Kimler mi var? (Soldan sağa) Şekibe Himmetli, Hasan Himmetli, Abdülgaffar Nemutlu, Güzin Nemutlu, Mustafa Değirmenci, Fatma Değirmenci, Suzan Özkardeş ve Raşit Özkardeş…

gecmis-zaman-36
YILLAR SU GİBİ AKIP GİTTİ
Metin Bey, Ferhan Hanım… Bu fotoğrafı anımsıyor musunuz? “Zor mu” dediniz. Haklısınız, çok zaman geçti. 1980’li yıllardı. Geriye baktığımızda “ne de çabuk geçmiş zaman” diyor, Saydal çiftine sağlık ve mutluluklarının devamını diliyoruz.

gecmis-zaman-6
İZ BIRAKIP GİTTİ
Lütfi Soylu ve Nuri Sözkesen’i koyu bir sohbete daldıkları sırada yakaladık. Rica ettik, bu pozu verdiler. Şimdi ise bu fotoğrafa bakıp, “Işıklar içinde uyu Denizli’ye iz bırakıp giden adam Nuri Bey” diyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı