REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

5 Ekim 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-5-10-2016-h

Bugünden düne fotoğraflarla bağ kurmaya, geçmiş zaman olur ki demeye devam ediyoruz. İşte o kareler…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-5-10-2016-9
HALAYIN ORTASINDA KALDILAR
Bir etkinlik… Diş Hekimi Cemil Özdöl (solda), işadamı Bekir Urganlıoğlu (ortada) ve işadamı Hayrettin Özkardeş (sağda), bir anda halay çekenlerin ortasında kaldılar. Üç dost ise, keyifle halay çekenleri izledi.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-5-10-2016-4
RASİM ONUR’U ANARKEN
1970’li ve 1980’li yıllar, doktor sayısının sınırlı olduğu dönemlerdi. O nedenle sadece hastanede değil, muayenehanelerinde de yoğun bir çalışma temposu beklerdi doktorları. Ama onların hastaları kadar ihmal etmemeleri gereken aileleri de vardı. Ürolog (rahmetli) Rasim Onur da bu dengeyi tutturan hekimlerdendi. Katıldığı bir davette “şimdi dans vakti” diyerek, eşi Nesime Hanım’ın elinden tuttuğu gibi piste yürüdü. Biz de o anı kaçırmadık.

gecmis-zaman-olur-ki-yeni-haber-arasi

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-5-10-2016-42
BAKAN BEY’E MANTARI ANLATTI
Rahmetli Nazmi Şenel (solda) mantarı Denizli markası yapmıştı. Restoranın ismi bile “Mantar” idi. Denizli’ye gelen konuklar, sadece mantar yemeklerini tatmakla kalmaz, hazırlanışıyla ilgili bilgiler de edinirdi. İşte böyle anlardan birisi… Bir tören için Denizli’ye gelen dönemin Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, can kulağıyla Nazmi Şenel’in mantarla ilgili verdiği bilgileri dinliyor. Sağlam’a eşlik etenler ise DYP eski Milletvekili Haluk Müftüler ve dönemin Denizli Valisi Yusuf Ziya Göksu.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-5-10-2016-55

O AĞACIN ALTI, O MASA
İncilipınar Parkı, bugün olduğu gibi yıllar önce de uğrak yeriydi Denizlililerin. Bankacı Kemal Ergene ve nişanlısı Seray Hanım’a bir ağacın altında seçtikleri masada sohbet ederken rastladık. “Sohbete kısa bir mola” dedik, onlar da bizi kırmayıp bu pozu verdi.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-5-10-2016-7
AVUKATLAR PİSTTE
Denizli Barosu’nun deneyimli hukukçuları (soldan sağa) İsmail Gazezoğlu, Sami Kaplan ve Atilla Sezener, sadece mesleklerinde değil, pistte de hünerli olduklarını gösterdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı