REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

19 Ekim 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-19-10-2016-h

Ebediyete göç eden dostları da andığımız renkli ve siyah beyaz fotoğraf kareleriyle “geçmiş zaman olur ki” demeyi sürdürüyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-19-10-2016-2

EKSİLDİLER
Denizli’den bürokrat, iş ve siyaset dünyasından anılarda kalan bir fotoğraf… “Anılarda kalan” diyoruz, çünkü bu karedeki 4 isimden 3’ü ebediyete göç etti. Onları bir kez daha rahmetle anıyor, Ali Acar’a da sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz. Fotoğraftakiler (soldan sağa) merhum Denizlispor eski başkanlarından işadamı Ali Baysal, Ulaştırma eski Bakanı ve Denizli eski Emniyet Müdürü merhum Necdet Menzir, eski ANAP İl Başkanı Ali Acar, ve Denizli Belediye Meclisi eski Üyesi merhum Burhanettin Akar.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-19-10-2016-10

BASIN CAMİASININ VALİ BEYİ
İsmail ve Muharrem Aydın kardeşler, Denizli basınına önce çalışan, daha sonra da kurdukları Meydan gazetesi ile katkıda bulundu. Merhum İsmail Aydın’ın (sağda) basın camiasındaki unvanı “Vali” idi. Kardeşi Muharrem Aydın (solda) yıllarca ağabeyi ile kol kola yürüdü. Şimdilerde emekliliğin keyfini süren Muharrem Aydın’a sağlıklı bir ömür diliyoruz.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-19-10-2016-101
BİR AYAĞI HEP DENİZLİ’DEYDİ
Köyişleri ve Kooperatifler Bakanlığı da yapan Denizli eski Valisi Münir Güney, bu ili, Denizlililer de onu hiç unutmadı. Sık sık Denizli ziyaretlerinde bulunan Güney, bunların birisini de yönetim kurulu üyesi olduğu İş Bankası’nın Denizli’deki bir etkinliği dolayısıyla gerçekleştirdi. İş Bankası’nın kokteylinden aktardığımız bu karede yer alanlar (soldan sağa), işadamı İbrahim Köseoğlu, Denizli Valiliği eski Özel Kalem Müdürü merhum Süleyman Başsorgun, emekli vali Münir Güney, denizli Barosu eski Başkanı Av. Behçet Çomakoğlu, Ayşe Akhisar ve fotoğraflarıyla Denizli belleği oluşturan Cengiz Akhisar.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-19-10-2016-8
GAZETECİ HÜSNÜ OKUMUŞ ÇALIŞIYOR
Hürriyet gazetesinin Denizli bürosunda uzun yıllar şef olarak görev yapan Hüsnü Okumuş, fotoğraf çekmeyi çok severdi. İşte o anlardan birisi… Diş Hekimi Mehmet Çomut ile Denizli Barosu eski Başkanı Av. Behçet Çomakoğlu’nun kızı Gülçin’in evlilik töreni. Fotoğrafta Çomakoğlu’nun eşi merhum Hikmet Hanım da yer alıyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-19-10-2016-509
DENİZLİLİLERİN ÇANAKKALE ÇIKARMASI
Denizli Rotary Kulubü ile Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin sıkça düzenledikleri bir geziden bu fotoğraf. Bu kez rota “Çanakkale geçilmez” destanının yazıldığı topraklar. Çanakkale’nin tarihi yerlerini gezen grup, daha sonra bu hatıra fotoğrafını çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı