REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

3 Eylül 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-nostalji-cengiz-akhisar-h

Arşivi karıştırdıkça onlarca yılın anıları da tazeleniyor. Hep tanıdık yüzler, hepsi dostlarımız. Paylaşılan sevinçler, mutluluklar, güzellikler film şeridi gibi geçip gidiyor. O anları hep birlikte yad etmek için albümlerden çıkan bu fotoğraf karelerini paylaşıyor, “ne de güzeldi o yıllar” diyoruz.

foto-8
NEREDE O BALOLAR
29 Ekim 1980’den bir kesit. Gündüz Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanmış, akşam ise yıllarca Pamukkale’deki traverten bölgesinde faaliyet gösteren Koru Motel’de Cumhuriyet Balosu var. Denizli protokolü, siyaset ve iş dünyası orada. Objektifimize takılanlar ise, pistte kendilerine bir alan açmayı başaran Eczacı Işık Şenel ve eşi.

foto-9

_________________________________________________

_________________________________________________

YORULANLAR OTURSUN
Bir tören ve Denizli protokolü ile iş dünyası orada. Tören biraz uzayınca, yorulanlar birer birer koltuklara yöneldi. Dönemin Denizli Valisi Yusuf Ziya Göksu, Denizli Belediye Başkanı Ali Marım, merhum Sadık Çaputçu biraz dinlenmek için oturmayı tercih edenler. Ayakta kalmayı tercih eden İsmet Abalıoğlu, Müjdat Keçeci ve Hüseyin Erikoğlu ise “genciz ve dinçiz” mesajı veriyor sanki.

foto-11

UNUTMADIK…
Uzun yıllar milli eğitime öğretmen ve yönetici olarak hizmet veren Hilal Contay, eğitim camiasında Atatürkçü, laik ve Cumhuriyetçi kimliğiyle hatırlanır. Merhum Süleyman Çopur da (ortada) Denizli iş dünyasının duayeni olarak anılacaktır hep. Hilal Hanım’ın eşi Gürol Contay da işadamı olarak Denizli’ye katkılarını sürdürüyor. Bu fotoğrafa bakıp, sizleri bir kez daha saygı ve sevgiyle anıyoruz.

foto-12

ÖNCE YEMEK, SONRA SOHBET
Denizli Barosu’nun deneyimli iki üyesi Mustafa Ali Çetin (solda) ve Hasan Himmetli, yıllardır aynı ofisi kullanırlar. Himmetli’nin hemen yanında da meslektaşı Mehmet Ünal var. Fotoğraf karesindeki diğer isimler de Mustafa Aygül ve Mehmet Ali Bayraktar. Grup yemeğin ardından sohbet için hazırlık yaparken, bize de bu pozu verdi.

foto-14

GAZETECİLER GÖREVDE
Gazetecileri en çok yoran çalışma ortamı siyasilerin gezilerini izlemektir. Çünkü, işlerini yapmaya çalışırken, koruma ekibiyle de sık sık diyolog yaşamanın stresi içinde olurlar. Bu fotoğraf karesi de DYP il binasının temel atma töreninden. Dönemin Başbakanı Tansu Çiller’i izeyen Muhammet Korkmaz, Zafer Acar, Hüseyin Özgenç, Pınar Tunç Işık, Sevim Say, Hacı Selamoğlu, Cengiz Akhisar ve Yalçın Bağbozan, en güzel fotoğraf çekebilmek için otobüsün üzerine konuşlanmış, o anı bekliyorlar.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı