REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

18 Ocak 2017 Çarşamba

Geçmişe yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Bu hafta da sizlere iş dünyasından Denizlispor’a arşivimizdeki kareleri sunuyoruz.

SARIKAYA AİLESİ’NİN ÇAMLIK KEYFİ
Tekstilci Salih Sarıkaya ve ailesi 1998 yılında Çamlık’ta stres atıyor. Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin hala devam eden geleneksel Anneler Günü Pikniği’ne katılan Salih Sarıkaya, eşi Gülay Sarıkaya ile kızları Gülçin ve Gülfem Sarıkaya, hem bir arada olmanın, hem de ulvi bir amaca hizmet etmenin keyfini yaşadı.

DSO SANAYİCİLERİ ÖDÜLLENDİRİYOR
Denizli Sanayi Odası’nın başarıyı ödüllendirmesi gelenektir. Yıl boyunca Denizli ve ülke ekonomisine katkı sağlayan sanayiciler, yıl sonunda DSO’nun organizasyonuyla bir araya getirilir, çabalarının küçük de olsa karşılığını ödüllerle alırlar. 1991 yılında gerçekleştirilen ödül töreninde Ali Yavuzçehre davetlilere seslenirken, Feridun Alpat da sanayicilere ödül vermek için bekliyor.

 

İŞ DÜNYASI BU GECEDE BULUŞMUŞTU
Bankaların gerçekleştirdiği etkinlikler, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren özel etkinliklerdi. 1990’lı yıllarda bir banka tarafından Pamukkale’de gerçekleştirilen gecede iş çevreleri hem stres attı, hem de paranın uzmanlarıyla geleceğe yönelik planlamalarını yaptı. Sanayi Odası Meclis Başkanı Süleyman İlgeri, Polat Otel Sahibi Halit Polat, eski ANAP Milletvekili rahmetli İsmail Şengün ve tekstilci Mesut Panayır gecenin sonunda keyifli bir şekilde poz verdi.

BAĞBAŞLIOĞLU NEDEN YORGUN DÜŞTÜ?
Denizlispor’a büyük emekler veren, Cem Sineması’nın kurucularından Kemal Bağbaşlıoğlu, Denizlispor’un bir etkinliğinde objektifimize bir hayli yorgun ve bitkin yansıdı. Nasıl olmasın ki. İşi bir yana, gününün büyük bölümünü Denizlispor için harcar, yapılmayanı yapmaya çalışırdı. Eczacı Ahmet Özgül, Burhan Gür, Teknik Direktör Nejdet Güzelırmak, Efsane Başkan Ahmet Dartar, Dr. Mesut Erzurumlu, Necati Çağırgan ve Ergun Kuran da aynı masada gecenin keyfini çıkaranlardandı.

YUSUF GÜLSEVER VE AYHAN DORUM AÇILIŞTA
Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Tarım İl Müdürlüğü yaptığı dönemde, mevkidaşı SSK Müdürü Ayhan Dorum ile birlikte, Denizli’nin lezzet ustası Hacı Şerif’in Çınar mağazasının açılışında. Gülsever ve Dorum koyu sohbetlerine yalnızca objektiflere poz vermek için ara verdi, sonra da kaldıkları yerden devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı