REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

1 Şubat 2017 Çarşamba

Geçmişten günümüze yolculuğumuzu devam ettiriyoruz. Bu haftada sizlere küçük bir nostalji turu yaptırıyor, dünden bugüne uzanan özel fotoğrafları sunuyoruz.

SADIK ÜYELERE DEVAMLILIK SERTİFİKASI
Denizli Rotary Kulübü’nün bir toplantısı. Üyeler Bekir Karakurt, Turan Ülkü, rahmetli Sait Küçüker ve Çetin Demircioğlu birlikte objektiflere poz veriyor. Ellerinde ise toplantılara katılım istikrarlarını gösteren devamlılık belgeleri var.

SİZCE KAZANAN KİM?
Un fabrikası kurucularından emekli Albay Abidin İnceoğlu ve dünürü Kaleiçi tüccarlarından Osman Soylu sıkı bir tavla maçındalar. Boş zamanlarında sık sık bir araya gelen ikilinin tavla oyunları bir hayli çekişmeli geçiyor. Bu oyunun kazananı mı? İşte o sır.

 


DENİZLİ’NİN ŞEKER AMCASI
Denizli’nin lezzet ustası Necip Helvacı’yı herkes sıcak kanlılığı ve eğlenceli halleriyle tanır. Helvacı, Koru Motel’de bir düğünde, elinde tefle orkestraya eşlik ediyor. Necip Helvacı hem eğleniyor, hem de eğlendiriyor.


OPERASYON CİDDİ
Denizli’nin eski fotoğrafçılarından Mehmet Ali Beceren ayağını burkunca devreye kırık-çıkıkçı Mehmet Alabaş giriyor. Biz de bu önemli operasyona tanıklık ediyoruz.


ÜNLÜ TÜCCARLAR BİR ARADA
Ali Paksoy, Sebahattin Panayır, Şeref Kiraz ve Cengiz Erol Denizli’nin en önemli tüccarlarından. İş dünyasına yön veren isimlerden olan bu dörtlü katıldıkları davette bir aradalar. Sohbetin konusu ise her zaman olduğu gibi Denizli’nin ticari yaşamı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı