REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

8 Şubat 2017 Çarşamba

Geçmişten günümüze yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta da sizleri yine eskilere götürüp, hoş bir nostalji turu yaptırıyoruz.


O’NUN ARABASI VAR
Denizli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol uzun yıllardır bu görevini sürdürüyor. Çelikkol, kendi kullandığı aracıyla yıkılan nikah sarayının bulunduğu yerde objektiflerimize yakalandı. Biz de “O’nun arabası var” diyerek bu anı ölümsüzleştirdik.


SERTİFİKALAR ALINIYOR
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin Isparta’da düzenlediği eğitim seminerine Denizli’den de bir çok basın mensubu katıldı. Ekim 2016’da hayatını kaybeden Türkiye Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Nail Güreli katılımcılara sertifikalarını veriyor. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin o dönem başkanlığını yürüten rahmetli Sedat Acar ve Kent Radyo kurucusu Cihan Çelebi sertifikalarını alıyor.

 

PROGRAMI BEKLERKEN SOHBETE DALDILAR
Gülseren Özbal, gazeteci Erol Özbal ve Av. Atilla Sezener, Tusan Motel’de katıldıkları bir davet öncesi sohbete dalmışlar. Hoş sohbeti ile tanınan Atilla Sezener ile Özbal’ın sohbetleri program başlayıncaya kadar devam etti.

CHP’NİN ETKİNLİKLERİNİ HİÇ KAÇIRMAZ
Av. Behçet Çomakoğlu’nun eşi Hikmet Çomakoğlu yine bir CHP etkinliğinde. Miting için Denizli’ye gelen CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal konuşurken, Hikmet Çomakoğlu da objektiflere böyle yansıdı.


VALİ YAZICIOĞLU’NUN İLK PROGRAMI
Denizli’ye Vali olarak atanan Recep Yazıcıoğlu, ayağın tozuyla Pamukkale’de düzenlenen turizm konulu bir toplantıya katıldı. Tarzı ve söylemleriyle fark yaratan, uygulamalarıyla “Efsane Vali” olarak tanınan Yazıcıoğlu konuşuyor, gazeteciler Mustafa Paksoy, İsmail Çegeli ve Muhammet Korkmaz da o anları görüntülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı