REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ 13 aralık

13 Aralık 2017 Çarşamba

Arşivlerden derlenen Geçmiş Zaman Olur ki bu hafta yine dolu dolu.


ÖZAL’A COŞKULU KARŞILAMA
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Başbakanlık yaptığı dönemde, partisinden belediye başkanı olan Ziya Tıkıroğlu’nu ziyaret etti. Dönemin en güçlü ismi olan Turgut Özal, Denizli Belediyesi önünde coşkulu bir törenle kutlandı. Tıkıroğlu Özal’ın bir an bile olsun yanından ayrılmazken, Özal Yazı İşleri Müdürü Ferit Uzun ile selamlaşırken objektiflere takıldı.


AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTULAR
Rahmetli Abdulgaffar Nemutlu, eşi Güzin Nemutlu, Vali Sami Sönmez, eşi Rahmetli Necmiye Sönmez, Avukat Behçet Çomakoğlu, eşi Hikmet Çomakoğlu, Vali Sönmez’in oğlu Bora Sönmez dostlar meclisinde bir araya geldi. Akşam yemeğinde birlikte olan grup, keyifli bir akşam geçirdi.

 


BABADAĞLILAR MEZUN OLDUKLARI OKULDA BULUŞTU
Babadağ İlkokulu’nun mezunları bağlarını hiç koparmadı. Sık aralıklarla bir araya gelen Babadağlılar, okul yıllarını yad etti, anılarını tazeledi. Uzun süre görüşemeyenlerin hasret giderdiği buluşmalara katılan Babadağlı işadamları, bunu sık sık tekrarlama kararı aldı ve titizlikle uyguluyor.


KAHKAHANIZ HİÇ EKSİLMESİN
Denizli’nin tanınmış isimlerinden Rana Özdöl, Hilal Bababalım ve Hülya Gerelioğlu, birlikte katıldıkları davette tam anlamıyla kahkahaya doydu. 3 hanımefendinin neşesi geceye renk kattı.


KİRAZ BAHÇESİNDE ÇAY KEYFİ
Akhisar Ailesi’nin davetlisi olarak Honaz’da kiraz bahçesinde bir araya gelen Şahin ve Yeşilpınar Aileleri unutamayacakları bir gün yaşadı. Her zamanki gibi fotoğraf makinasının arkasında olan Cengiz Akhisar’ın yer almadığı fotoğrafta Mehmet Şahin ve eşi Şebnem Şahin, Ayşe Akhisar, o zamanlar kucakta olan oğlu Engin Akhisar, Zeynep Yeşilpınar kızı Çiğdem Yeşilpınar bulunuyor. Çay servislerini de Zeynep Yeşilpınar yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı