REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

15 Şubat 2017 Çarşamba

Dünden bugüne nostalji yolculuğumuz sürüyor. Yine sizi, anılarda kalmış fotoğraflar ve birbirinden ilginç öyküleriyle buluşturuyoruz.


YÖNETİCİLER KOKTEYLDE
Mali müşavir, DEBA Muhasebe Müdürü Hasan Ergür, bankacı Rahmetli Muhammer Görümlü, Erikoğlu Holding’de yönetici olan Ertan Gürgün, katıldıkları kokteylde bir aradalar.


BU MASA ÇOK KEYİFLİ
Eczacı İsmail Samanlıoğlu, Sündüz Karakaya ve eşi Dr. Mehmet Karakaya katıldıkları bir davette aynı masadalar. Keyifli sohbete yalnızca objektiflere poz vermek için ara veren grup, gecenin en eğlenceli ekibiydi.

 


MÜZİSYENLİK KİMLİĞİNİ KİMSE BİLMİYOR
Şeref Hazer Denizli’nin renkli simalarından biridir. Sık sık karşımıza ilginç pozlarla çıkar. Bu kez de klarnet çalarken yakaladık Şeref Hazer’i. Nasıl da içten, kendinden geçmiş bir halde değil mi? Ama bakmayın öyle göründüğüne, yalnızca çalıyormuş gibi yapıyor.


MESUT YILMAZ İLE ÖZEL BİR ANI
Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın Denizli ziyareti. Denizli’nin Sünnetçi Yaşar olarak tanıdığı Yaşar İnan, hemen arkasında da Hasan Erişkin var. Mesut Yılmaz, yanına gelen küçük bir çocuğu seviyor.


İŞTE NOSTALJİ
Denizli’nin en eski fotoğrafçılarından, Fotopark’ın kurucusu Ahmet Beceren ile Mustafa Kara birlikte. En eski fotoğraf makinelerinden biri olan ve Alümünit olarak adlandırılan makinesiyle müşteri bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı