REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

20 Aralık 2017 Çarşamba


Arşivden çıkardığımız fotoğraflar ile Geçmiş Zaman Olur Ki devam ediyor. Bu hafta da yine birbirinden özel kareler ve hikayeleriyle karşınızdayız.


GÖRME ENGELLİLER OKULU’NUN TARİHİNİ İNCELİYOR
Vali Yusuf Ziya Göksu ve Denizli protokolü Görme Engelliler Okulu’nda gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. Vali Yusuf Ziya Göksu, okulun temel atmasından başlayan ve tüm aşamalarını yansıtan albümü incelerken, 11. Tugay Komutanı Hamit Tekkanat da onu izledi. Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli, dernek üyeleri Nimet Erdoğan ve Şerif Hazer de aynı masada yer aldı.


CENTİLMENLİĞİ İLE TANINIR
Denizli’nin tanınmış işadamlarından Mustafa Aygül ve eşi Pervin Hanım akşam yemeğinde baş başalar. Centilmenliği ile tanınan Mustafa Bey, yemeğin ardından eşi Pervin Hanım’a portakal soyuyor, elleriyle yediriyor.

 


SEZENER VE SARAÇOĞLU BULUŞMASI
Mimar Ozan Saraçoğlu, Avukat-Yazar Atilla Sezener’i çiftliğinde ağırladı. Sezener ile Saraçoğlu’nun dostluğunu bilmeyen yoktur. Bu buluşmada da Saraçoğlu Sezener için tenekede tavuk hazırlattı, afiyetle yediler.


DOKTORLAR EĞLENCEDE
Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ümit Baklan, Dr. Ayhan Oral ile eşleri katıldıkları bir davette gecenin tadını çıkarıyorlar. Bize poz vermek için kısa süreliğine mola verdikleri keyifli sohbetlerine devam eden Baklan ve Oral çifti, gece boyunca gönüllerince eğlendi.


NEYE GÜLDÜKLERİNİ BİZ BİLİYORUZ AMA…
Tekstilci İlhan Namırtı, Denizli Basma Sanayi’nin Muhasebe Müdürü Hasan Ergür, Nesa Tekstil’in sahibi Nevzat Özel ve Denizli sanayisinin duayen ismi Esat Sivri Antalya gezisinde. İşadamlarını bu kadar keyiflendiren ve güldürenin ne olduğunu biz biliyoruz. Bilmeyenlerin de İlhan Namırtı’ya sormalarını tavsiye ediyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı