REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

17 Ocak 2018 Çarşamba

Dünden bugüne zamanda yolculuğa devam ediyoruz. Bu hafta da sizlere çok özel isimleri, çok özel anlarıyla sunuyoruz.


MİMARLAR AYNI MASADA BULUŞTU
Mimarlar Altan Tarhan, Gökhan Toker ve kardeşi Köksal Toker katıldıkları bir gecede aynı masada buluştular. Sohbetlerine sahne alan sanatçının seslendirdiği eseri dinlerken mola veren mimar üçlü, gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.


GONCALI’DA YÜRÜYÜŞ KEYFİ
Şevket Karakurt, damadı Vedat Erikoğlu, eşi ve kızı ile birlikte Goncalı kaçamağındalar. Bir dönem kebap ve şiş denildiğinde ilk akla gelen yer olan Goncalı’da yakaladığımız Karakurt ve Ailesi, güzel havanın da keyfini çıkardı.


BÜYÜDÜ, DOKTOR OLDU
Mali Müşavir Ali Bozdağ ve eşi Zehra Bozdağ, Çocuk Doktoru Sebahattin Sücüllü bir davette buluştu. O zamanlar küçük bir kız olan Huriye Gülistan Bozdağ, büyüdü, eğitimini tamamladı ve başarılı bir doktor oldu. Bozdağ, halen Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Göğüs Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapıyor.

 


CHP’Lİ VEKİLLER AÇILIŞTA
CHP eski Denizli Milletvekillerinden, Genel Sekreter Adnan Keskin, Denizli’nin eski vekillerinden Hüdai Oral, Senatör Hüseyin Atmaca, Vali Yardımcısı Suavi Erdemtok ve oğlu, Denizli’de gerçekleştirilen bir organizasyonda bir

SANATÇININ EŞSİZ SESİ MEST ETTİ
Yıl 1978. Dönemin valisi Sabahattin Savacı, eşi ve arkadaşlarıyla birlikte Tusan Motel’de bir davetteler. Geceye sesiyle renk katan sanatçıyı beğeniyle dinleyen Vali Savacı ve konukları, zaman zaman eşlik etmeyi de ihmal etmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı