REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

21 Şubat 2018 Çarşamba

KADİR ALPAY KARŞINIZDA
Denizli’nin sevilen seslerinden biridir Kadir Alpay. Özel organizasyonların vazgeçilmez isimlerinden biri alan Kadir Alpay, yine klavye başında ve davetlileri coşturuyor.


DÜĞÜN HATIRASI
Mustafa Ali Merpez ve eşi Tülay mutluluğa yelken açıyor. Merpez çiftinin en özel anlarına Hüseyin Sever ve eşi Nilgün Hanım da tanıklık etti. Bu özel anı ölümsüzleştirmeden geçilmezdi, Merpez ve Sever çifti geride bu düğün hatırasını bıraktı.


GÜZELLİĞİ İLE GÖZ KAMAŞTIRDI
Denizli’nin en renkli simalarından biridir Nilgün Sivri. Tekstilci Halim Sivri’nin eşi olan Nilgün Sivri, katıldığı bir davette güzelliği ve şıklığı ile göz kamaştırdı.


VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN
Denizli’nin önemli isimleri düğünde bir araya geldi. Kimler yoktu ki düğünde. İşadamı İsmet Abalıoğlu, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu ve eşi Seher Uslu, rahmetli Dr. Murat Alten, Metin Saydal gönüllerince eğlendi.


MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR
Karınca Matbaası’nın kurucularından İbrahim Şohoğlu ile Füsun Şohoğlu mutluluğa yelken açtılar. Düğün törenlerinde dostları Şohoğlu çiftini yalnız bırakmadı. İhsan Önen ve eşi Melek Önen çifti de Şohoğlu çiftine pistte eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı