REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

14 Mart 2018 Çarşamba


Geçmiş Zaman Olur Ki’de bu hafta doktorları ağırlıyoruz. Tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarız.


HARAKETLİ SOHBET
Ortopedi Uzmanı Dr. Ahmet Payzanoğlu ve tıbbi tahlil laboratuvarı sahibi Dr. Ahmet Tuzcuoğlu derin bir sohbette. Doktorların buluştuğu etkinlikte uzun süre sohbet eden Dr. Payzanoğlu ve Dr. Tuzcuoğlu, hararetli sohbetin ardından organizasyondaki yerlerini altılar.


İBRAHİM ÇENGEL COŞKU BİR KERE
Diş Hekimi İbrahim Çengel, nüktedan kişiliği, enerji ve dost sohbeti ile tanınır. Katıldığı her organizasyonda ilginçlikler yapan, tüm dikkatleri üzerine çeken İbrahim Çengel, 1975 yılında yapılan Tıp Balosu’nun da başrolündeydi. Sanatçı Sevda Ferdağ’ın sahne performansından oldukça etkilenen Çengel, sanatçıya jestini böyle gösterdi.

 


ORAL ÇİFTİ PİSTTE
Dr. İlhan Oral ve eşi Şükriye Oral katıldıkları Tıp Balosu’nda kendilerini piste attı. Çalan romantik müziğin ritmine kendilerini kaptıran Oral Çifti, gönüllerince eğlendi.

VURALV E KARAKIŞ AİLELERİ YEMEKTE
Dr. Metin Vural ve Dr. Muzaffer Karakış, eşleri ve çocuklarıyla birlikte yemekteler. Denizli’nin Tıp camiasının önemli isimlerinden olan Dr. Vural ve Dr. Karakış, hem ailecek bir arada olmanın keyfini yaşadı, hem de yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşma imkanı buldu.


YIL 1975. TIP BALOSU
Yıl 1975. Yine bir 14 Mart ve doktorları bir araya getiren Tıp Balosu. O tarihlerde Tıp Baloları doktorlar için önemli organizasyonlardandı. Yoğun tempoyla çalışan doktorlar, Tıp Balosu sayesinde bir araya gelir ve hasret giderirlerdi. 1975’de gerçekleştirilen buluşmaya Dr. Nuri Özdemir, Dr. Rasim Onur ve Dr. İsmail Çağlayan da katılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı