REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

21 Mart 2018 Çarşamba


DOKTOR AĞA OLUNCA
Rahmetli Dr. Vehbi Esenlik, Koru Motel’de gerçekleştirilen bir düğünde. Arkadaşlarıyla birlikte kendini piste atan Dr. Esenlik, oynamak yerine, pistte döktüren davetlilere para yapıştırmakla meşgul.


NEŞENİZ HİÇ BOZULMASIN
Hasan Çöllü ve eşi Saime Çöllü, Koru Motel’de bir davetteler. Eğlenceli bir masaya yer alan Çöllü Çifti’nin yüzünden gece boyunca gülümseme hiç eksik olmadı.

 

SOHBETİN KONUSU İŞ YAŞAMI
İşadamı Feridun Aksel, Dr. Okyar Gereli, işadamı Hayati Tavaslıoğlu, işadamı Halim Sivri, Dr. İsmail Gümüş, Koru Motel’de düzenlenen davette bir araya geldiler. Birbirinden önemli isimlerin yer aldığı masada gece boyunca sohbetin konusu iş yaşamıydı.

DAVETTEN ÇIKIŞ
Milli Eğitim Müdürlüğü’nde uzun yıllar memur olarak görev yapan Hasan Ala, eşi, anne ve babasıyla birlikte davetten çıkıyor. Önce Abdurrahman Ala ve eşi, arkada ise onları takip eden oğlu Hasan Ala ve gelini var.


“ÇEKME” DEDİ AMA…
Rahmetli Coşkun Önen’in kardeşi İhsan Önen, Ahmet İnceoğlu, Halil Ulubaşoğlu ve eşleri eğlenceli bir davette bir araya geldiler. Deklanşöre bastığımızda Ahmet İnceoğlu “çekme” dese de o anda yakalandı ve arşivlerdeki yerini aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı