REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

4 Nisan 2018 Çarşamba

5 Nisan Avukatlar Günü olarak kutlanır. Savunmanın en özel gününde, Geçmiş Zaman Olur Ki’yi avukatlara ayırdık. Tüm avukatların gününü kutlarız.


DENİZLİ BAROSU’NDA ÜST DÜZEY BULUŞMA
Yıl 1986. Denizli Barosu çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Yüksek yargının tüm isimlerini bir araya getiren Denizli Barosu, etkinliğin sonunda geleceğe önemli bir anı olarak aktarılan bu özel kareyi oluşturdu.
Fotoğrafta kimler mi var: Merkez Valisi Sami Sönmez, Sayıştay Başkanı Servet Şamlıoğlu, Avukat Bilsel Kurt Özen, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Servet Tüzün, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Firuz Çilingiroğlu, Danıştay Başkanı Orhan Özdeş, Yargıtay Başkanı Nihat Renda, Denizli Barosu Başkanı Behçet Çomakoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Semih Özmert, Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu, Denizli Valisi Necati Bilican, Danıştay Başsavcısı Ali Rıza Arparslan, Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkanı Esat Şener, Danıştay üyesi Salim Özkan, Balıkesir Barosu Başkanı Turgut İnal, Ankara Barosu Başkanı Mahir Can Ilıcak, Burdur Barosu Başkanı Armağan İlci, Giresun Barosu Başkanı Ahmet Ersöz, Avukat Şevket Tıkıroğlu, Adalet Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Yılmaz Turan, Manisa Barosu Başkanı Aysun Şahbaz, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Teoman Evren, İzmir Barosu Başkanı Güneş Atabay, Türkiye Barolar Birliği eski Başkanı Atilla Sav, Anayasa Mahkemesi Üyesi Yekta Güngör Özden, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Hilmi Becerik, Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu eski Başkanı Davut Selçuk, Hatay Barosu Başkanı Nabi İnal birlikte poz verdi.


BAŞKAN KONUŞUYOR
Dönemin Denizli Barosu Başkanı Behçet Çomakoğlu ile Avukat Birsel Kurt Özen birlikte. Başkan avukat konuklarına seslenirken, yöresel kıyafetiyle tüm ilgiyi üzerinde toplayan Avukat Bilsel Kurt Özen de hemen yanında.

 

AVUKATLAR STRES ATIYOR
Avukat Mehmet Deligöz, Av. Cengiz Çivi ve Avukat Turan Kanbakan, eşleriyle birlikte geleneksel hale gelen Baro buluşmasında birlikteler. Koru Motel’de gerçekleştirilen etkinlik, avukatlara hem stres atma, hem de dostlarıyla bir arada olma imkanı verdi.


KALABALIK İÇİNDE BAŞBAŞALAR
Avukat Süleyman Ceridoğlu ve eşi Necla Ceridoğlu, katıldıkları Baro Yemeğindeler. Dostlarıyla aynı masayı paylaşan Ceridoğlu Çifti, zaman zaman kalabalık içinde başbaşa kalmayı da başardılar.


PLAKETLER BAŞKANDAN
Avukat Hulisi Dülgeroğlu, Avukat ve siyasetçi Hüdai Oral, Belediye Başkanı Ahmet Acar, Avukat Hasan Altın ve Avukat Bilsel Kurt Özen plaket töreninde birlikteler. Başkan Ahmet Acar, Avukat Hasan Altın’a plaketini verirken.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı