REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

11 Nisan 2018 Çarşamba

Dünden bugüne yolculuğumuz, arşivlerdeki fotoğraflar ile sürüyor. Bu hafta da birbirinden özel kareler ve hikayeleriyle karşınızdayız.


SEVDA FERDAĞ BÜYÜLEDİ
İncilipınar Gazinosu’nda verilen bir davette, dönemin sevilen sanatçılarından Sevda Ferdağ sahne aldı. Buğulu sesiyle davetlileri mest eden Sevda Ferdağ’ı dinleyenler arasında Hayrattin Özkardeş ve Babası Nurettin Özkardeş yer aldı.


GERİYE BU HATIRA KALDI
Zümrüt Evler sakinlerinden Erdoğan Şirin, Metin Saydal, Musa Kazım Manasır ve geçtiğimiz cumartesi günü kaybettiğimiz rahmetli Hulisi Kulaklı birlikteler. Katıldıkları bir nikah töreninden geriye bu özel hatıra kaldı.

 


ŞIKLIKLARI VE GÜZELLİKLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRDILAR
Şekibe Himmetli, Nilgün Keçeci ve Berrin Çetin, 1984 yılında katıldıkları davette birlikteler. Şıklıkları ve güzellikleriyle göz kamaştıran üçlü, gece boyunca bol bol sohbet ettiler.


BU GÜZEL KIZI TANIDINIZ MI?
İhsan Derici, eşi Fevziye Derici ve kızları Tuba Derici birlikteler. 1975 yılında mutlu aile tablosunun verildiği bu fotoğraftaki küçük kız büyüdü, Yavuz Dalaman ile evlendi, mutlu bir yaşam kurdu.

ERKEKLİĞE İLK ADIM
1962 yılından bir kare. Fotoğrafta kimler olduğuna inanamayacaksınız. Fatma-Hüseyin Süer çiftinin torunları, Denizli’nin önemli işadamları Mazlum Bababalım, Turgut Dalaman ve Gürsel Süer erkekliğe ilk adımı atıyorlar. Karede, Turgut Dalaman’ın ablası Necla Soylu da yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı