REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

18 Nisan 2018 Çarşamba

Dünden bugüne arşivlerdeki yolculuğumuza bu hafta da özel kareler ve hikayeleriyle devam ediyoruz.


ACAR AİLESİ’NİN YENİ YIL KUTLAMASI
Mehmet Acar ile eşi Ayfer Acar, yeni yılı kızı Tuğba ve damadı Hasan Panayır ile birlikte kutluyor. Denizli Belediyesi’nin üst katında uzun yıllar hizmet veren İş Adamları ve Bankacılar Lokali’nde verilen yılbaşı balosu, katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.


CİLLOV VE BAYRAK ÇİFTİ ROTARY GECESİNDE
Ali Cillov ve eşi Gülseren Cillov, Asım-Türkan Bayrak çifti ile Rotary Kulübü’nün düzenlediği gecede bir aradalar. Gecede hem stres atıldı, hem de Rotary Kulübü’nün gelenekselleşen yardım organizasyonlarına karar verildi.

 

FUARDA ÖNEMLİ BULUŞMA
İzmir’de gerçekleştirilen Mermer Fuarı, uzun yıllardır hem sektörün, hem de siyaset ve iş dünyasının önemli aktörlerini bir araya getirir. AK Parti eski Vekillerinden Mehmet Salih Erdoğan, iş adamları Ceyhan Saldanlı ve Arif Gören, fuarda bir araya geldiler. Sohbetin konusu yalnızca mermer sektörü ile sınırlı kalmadı.

ÖDÜLLER VALİ KÖKSAL’DAN
1991 yılında, Denizli Sanayi Odası’nın 20. kuruluş yıldönümü etkinlikleri. Görkemli organizasyonda Vali Oğuz Kağan Köksal, ödülleri takdim ediyor. Feridun Alpat, A. Nuri Erikoğlu, M. Ali Tan, Sadık Çaputçu ve Arif Altuntaş, Vali Köksal’dan ödül alanlar arasında.


EMSAN’IN A TAKIMI
Denizli’nin en önemli kuruluşlarından biriydi Emsan. Yıllarca çok özel ürünler ortaya koydu, ekonomiye büyük katkılar sağladı. İşte o Emsan’ın A Takımı’nı oluşturan isimler, Gar Gazinosu’nda düzenlenen yemekte bir araya geldiler. 1981 yılında gerçekleştirilen buluşmaya katılanlar arasında Ahmet Türkmen, Çetin Demircioğlu, Atilla Yeşilay, Muhammet Bey, Altan Doğu ve eşleri vardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı