REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

25 Nisan 2018 Çarşamba

Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflar ile yeniden karşınızdayız. Bu hafta yine birbirinden özel kareler ve hikayeleri var.
PAÜ VAKFI YEMEĞİNDE
Mustafa Çiftçi, Hasan Has, Mehmet Apaydın ve Rahmi Palamutçu, Pamukkale Üniversitesi Vakfı’nın yemeğinde bir aradalar. 1992 yılında gerçekleştirilen ve PAÜ’nün temellerinin atıldığı buluşmada önemli kazanımlar elde edildi.

VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN
Denizli’nin tanınmış isimlerinden Volkan Beşek ve eşi Gülşen Hanım, Nazmi Sürücü, Ahmet İnceoğlu Koru Motel’de düzenlenen gecede gönüllerince eğleniyor. Grup, sahne alan sanatçıya da zaman zaman tempo tutarak, zaman zaman da şarkıları söyleyerek eşlik ettiler.


İŞ DÜNYASININ A TAKIMI
Collossae Otel’de 2003 yılında düzenlenen iş dünyası buluşması çok özel anlara şahitlik etti. Ölümüyle büyük üzüntü yaratan Funika Holding sahibi İşadamı Osman Nuri Sözkesen, eşi İlknur Sözkesen, Menderes Tekstil sahibi Rıza Akça ve eşi Kudret Akça, Menderes Tekstil yöneticisi Ali Atlamaz ve eşi Rana Hamım aynı masayı paylaştılar.


1992’DEN BİR HATIRA
Hilal Contay, Süleyman Çopur ve Gürol Contay 1992 yılında bu anıyı bıraktılar. Hacı Halil Bektaş İlkokulu’nda uzun yıllar müdürlük yapan Hilal Contay, Denizli’nin sevilen eğitimcilerindendi.


MENDERES TEKSTİL SARAYKÖY EK TESİSLERİ AÇILIYOR
1997 yılında, Menderes Tekstil’in Sarayköy’de ek yatırımları hizmete alınıyor. Bölge ekonomisinin can damarını oluşturan kuruluşun tesislerinin açılışı için düzenlenen törene dönemin milletvekillerinden Haluk Mütfüler, işadamları Ahmet Nazif Zorlu ve Abdülkadir Uslu da katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı